< Terug naar Verzorging

Babyverzorging

(96 producten)
ontdek onze nieuwste elektromerken - w24
babyliss Beurer Benecos Hairwonder Prolina Remington Veet Braun Calor Claude Bell Durex Rio Philips Medisana Lanaform Kneipp Kinéslim Gerlinéa Rowenta Scholl Tefal Terrallion Tristar Velform Fytostar
  • Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand (Let op, geld lenen kost ook geld)

96 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Unigro maakt van babyverzorging een feest

Verwacht u een kindje of bent u op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Dan nodigen we u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop waar u alles kunt vinden voor de verzorging van de baby. Kijken, vergelijken en kiezen zonder moe te worden of u te haasten.

Niet te veel, niet te weinig

Met al die leuke babyspullen loopt u snel het gevaar te veel te kopen. Dat is niet de bedoeling. Te weinig is natuurlijk ook niet goed. Ga daarom liever eerst na wat u direct nodig heeft als de baby er is en maak een lijstje van artikelen die geschikt zijn om cadeau te vragen omdat u ze pas gebruikt als de baby wat groter is. In onze rubriek Babyverzorging vindt u alles voor het eten, slapen, baden, uitgaan en spelen van de baby. Van zuigfles tot babyfoon, van luiertas tot babybadje.

Snel en veilig

Unigro doet er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren op de wijze die u wenst. Bij een afhaalpunt of rechtstreeks bij u thuis. Ook als we daarvoor de trap op moeten. Kopen bij Unigro is gegarandeerd veilig kopen. Als u de daarvoor geldende regels volgt, kunt terugsturen wat u tegenvalt of wat beschadigd is. En wilt u graag uw aankoop in termijnen betalen? Dan kan dat ook. (Let op: geld lenen, kost geld!).

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!