Hifi & multimedia

 • -10% korting op alle hifi en multimedia -10% korting op alle hifi en multimedia -10% korting op alle hifi en multimedia -10% korting op alle hifi en multimedia -10% korting op alle hifi en multimedia
 • HALT alttekst
 • reserveer nu reeds uw eigen exemplaar van de Samsung Galaxy S6
 • Gratis lederen smartband (twv. 99 euro) bij aankoop van de Sony Xperia Z3 compact Gratis lederen smartband (twv. 99 euro) bij aankoop van de Sony Xperia Z3
 • verleng uw garantie tot 5 jaar en slaap op beide oren
 • Notebook en tablet in één MEDION
 • koop vandaag en betaal inkleine bedrage nper maand

De meest gekochte producten

Zich makkelijk entertainen per categorie

 • tv en audio - soundbar/dvd en bluray/home cinema
 • computers en tablets - printers/desktops
 • telefonie - gsm/decttelefoon
 • spelconsoles en e-games
 • fototoestellen en camcorders
 • navigatie - gps

Koopjes


Hifi en multimedia

Hifi en multimedia bij Unigro
Unigro is dé plek voor bijna alles wat u in en om het huis nodig hebt. Ook op het gebied van hifi en multimedia is Unigro de webwinkel waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden. Onder hifi en multimedia vallen zaken zoals computers, televisies, camera's, games en hifiketens. Uiteraard is Unigro helemaal up-to-date. Op heel wat gebieden hebben wij populaire innovaties in de schappen. Dus ook de nieuwste tablets en gsm's. Bij Unigro vindt u een hele rist modellen iPhones en smartphones van diverse merken. Maar uiteraard hoeft u niet per se voor de nieuwste modellen te gaan. Unigro heeft ook eenvoudige toestellen in de aanbieding, voor iedereen die geen behoefte heeft aan het allernieuwste gadget.

Geluidskwaliteit
Voor een goede hifiketen, radio of speakerset bent u bij Unigro aan het juiste adres. Op het gebied van audio is oude technologie weer helemaal in. Veel mensen kiezen toch weer voor de platenspeler. Downloaden is tegenwoordig zo gemakkelijk, dat veel mensen geen cd's meer kopen. Een platenspeler is echter een mooi apparaat, en platen zijn echte sierobjecten, die u niet alleen koopt voor de muziek, maar ook voor de prachtige hoezen. Om aan de vraag naar lp-spelers te voldoen heeft Unigro een aantal prachtige ouderwetse platenspelers in het gamma van producten zitten. Zo vinden ook nostalgische mensen bij ons wat ze zoeken. Los daarvan hebben wij uiteraard ook andere handige zaken als wekkerradio's, gewone radio's en hoofdtelefoons in ons assortiment, naast speakersets en iPod docking stations.

De voordelen van Unigro
Hifi en multimedia kopen bij Unigro heeft tal van voordelen. Om te beginnen, hoeft u de deur niet meer uit. Met een aantal klikken hebt u al besteld wat u nodig hebt. U kunt dus heel snel genieten van het product dat u gekocht hebt. Daarnaast hebben wij een heel compleet assortiment. Wij bieden producten aan van een groot gamma van merken en types, zodat iedereen vindt wat hij nodig heeft. Tevredenheid van de klant vinden wij zeer belangrijk, dus staan wij altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Heeft u iets nodig op het gebied van hifi en multimedia? Koop het op Unigro.be!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!