Meer afbeeldingen

  • Spel Destiny Day One Edition voor PS3

Spel Destiny Day One Edition voor PS3

Bestelnummer: 968787

Geleverd binnen E wekenDe makers van Halo en de uitgever van Call of Duty brengen u Destiny. Alles veranderde toen 'The Traveler' arriveerde. Het was het begin van een Gouden Tijdperk waarin onze beschaving het hele zonnestelsel omvatte, maar het bleef niet duren. Iets overkwam ons, sloeg onze beschaving neer. De overlevers bouwden een stad onder The Traveler en begonnen onze oude werelden te verkennen. Ze stuitten enkel op dodelijke vijanden. Jij bent een beschermer van de laatste veilige stad op Aarde, je bezit enor…
Meer informatie

EN

6,47 € / maand

of 24,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 4 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 6,47 €
  • Kredietbedrag: 24,99 €
  • Totaal te betalen bedrag : 25,88 €
  • Debetrentevoet: 18,36% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,36%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

De makers van Halo en de uitgever van Call of Duty brengen u Destiny. Alles veranderde toen 'The Traveler' arriveerde. Het was het begin van een Gouden Tijdperk waarin onze beschaving het hele zonnestelsel omvatte, maar het bleef niet duren. Iets overkwam ons, sloeg onze beschaving neer. De overlevers bouwden een stad onder The Traveler en begonnen onze oude werelden te verkennen. Ze stuitten enkel op dodelijke vijanden. Jij bent een beschermer van de laatste veilige stad op Aarde, je bezit enorme krachten. Verdedig de Stad. Versla onze vijanden. Herwin alles wat we verloren hebben. Wees dapper.

Belangrijkste kenmerken: een nieuwe evolutie in entertainment - een ongelofelijk verhaal dat zich afspeelt in een nieuw, immer verbonden universum gevuld met actie en avontuur. Creëer jouw personage, bepaal jouw lot door machtige vijanden te verslaan en verdien unieke en aanpasbare wapens, uitrustingen en voertuigen. Een ongeëvenaarde diversiteit die het genre herdefinieert en breekt met de traditionele en gebruikelijke verhaallijnen. Destiny zet het sociale aspect van gaming in de verf dankzij een coöperatieve en competitieve multiplayermodus. Vanaf 16 jaar. Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik. Spel bevat uitingen van geweld. Genre: schietspel. Engelstalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!