Meer afbeeldingen

 • Spel Inazuma Ogre Attacks Nintendo 3DS
 • Spel Inazuma Ogre Attacks Nintendo 3DS

Spel Inazuma Ogre Attacks Nintendo 3DS

Bestelnummer: 969064

Geleverd binnen E wekenHet verhaal van Team Ogre Attacks begint 80 jaar in de toekomst. Een mysterieuze groep elitesoldaten marcheert door een straat, gadegeslagen door Canon Evans, die later de achterkleinzoon van Mark Evans blijkt te zijn. Het wordt al snel duidelijk dat deze formidabele eenheid, genaamd Team Ogre, deel uitmaakt van een plot om 80 jaar terug in de tijd te reizen en Inazuma National op het voetbalveld te verslaan. Op die manier wil Team Ogre de loop van de geschiedenis veranderen en een wereld zonder…
Meer informatie

FR

8,34 € / maand

of 39,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 5 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 8,34 €
 • Kredietbedrag: 39,99 €
 • Totaal te betalen bedrag : 41,70 €
 • Debetrentevoet: 18,33% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,33%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

Het verhaal van Team Ogre Attacks begint 80 jaar in de toekomst. Een mysterieuze groep elitesoldaten marcheert door een straat, gadegeslagen door Canon Evans, die later de achterkleinzoon van Mark Evans blijkt te zijn. Het wordt al snel duidelijk dat deze formidabele eenheid, genaamd Team Ogre, deel uitmaakt van een plot om 80 jaar terug in de tijd te reizen en Inazuma National op het voetbalveld te verslaan. Op die manier wil Team Ogre de loop van de geschiedenis veranderen en een wereld zonder voetbal scheppen.

Om deze potentieel vernietigende plannen te dwarsbomen, moet Canon op zoek gaan naar Mark en met hem samenwerken om hun mooie sport voor de ondergang te behoeden. Ondertussen proberen Mark en zijn vrienden natuurlijk ook op koers te blijven om tot het beste voetbalteam ter wereld gekroond te worden.

Net als in de vorig jaar verschenen Nintendo 3DS-titels Inazuma Eleven 3, Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3, Bomb Blast, bevat Team Ogre Attacks! meer dan 2000 personages om te ontmoeten en rekruteren en ruim 350 speciale acties inclusief spelers en speciale acties die exclusief zijn voor dit laatste deel van de serie.

Spelers die hun team willen versterken kunnen in Team Ogre Attacks gebruik maken van de nieuwe verbindingsfunctie Ogre Premium Link, die het mogelijk maakt verbinding te maken met Inazuma Eleven 3, Lightning Bolt of Inazuma Eleven 3, Bomb Blast op een ander Nintendo 3DS-systeem. Hiermee wordt het ook mogelijk naar speciale spelers te zoeken en voorwerpen te ontvangen die je normaal gesproken niet in het spel kunt krijgen.

Net als bij de andere spellen in de Inazuma Eleven 3-serie moet je voor succes op het veld de vaardigheden van elke speler zo goed mogelijk uitbouwen. Het is ook mogelijk om tactieken voor het hele team aan te passen of speciale acties van teamgenoten te combineren voor vernietigende aanvallen op doel. Mark Evans en zijn vrienden zullen al hun mogelijkheden hard nodig hebben om Team Ogre te verslaan en kampioen te worden. Neem het op tegen een futuristische vijand die voetbal uit de loop van de geschiedenis wil wissen en werk samen met Canon Evans, de achterkleinzoon van Mark Evans, in Inazuma Eleven 3, Team Ogre Attacks.

Vanaf 7 jaar. Genre: rollenspel. Spel bevat uitingen van geweld. Nederlandstalige versie.

Spel Inazuma Ogre Attacks Nintendo 3DS - Klanten die dit artikel kochten, kochten ook:

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!