Meer afbeeldingen

 • Spel Layton versus Wright Nintendo 3DS
 • Spel Layton versus Wright Nintendo 3DS

Spel Layton versus Wright Nintendo 3DS

Bestelnummer: 969066

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijk


De mysterieuze Maeve wordt in Londen achternagezeten door een eigenaardige kracht. Ze schakelt de hulp in van de legendarische puzzelspeurneus...Meer informatie

Korting van 26%

7,71 € / maand

of 49,98 € 36,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 5 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 7,71 €
 • Kredietbedrag: 36,99 €
 • Totaal te betalen bedrag : 38,55 €
 • Debetrentevoet: 18,06% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,06%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

De mysterieuze Maeve wordt in Londen achternagezeten door een eigenaardige kracht. Ze schakelt de hulp in van de legendarische puzzelspeurneus Professor Layton en zijn assistent Luke Triton. Voordat het tweetal heeft uitgevonden wat er aan de hand is, wordt Maeve plotseling ontvoerd. Layton en Luke zetten de zoektocht naar Maeve in. Ze stuiten op een vreemd boek en worden getransporteerd naar de bizarre middeleeuwse stad Labyrinthia. Over deze plek wordt gezegd dat er heksen en magie zijn! Ondertussen worden ook de buitengewoon getalenteerde advocaat Phoenix Wright en Maya Fey, zijn spiritueel medium in opleiding, naar Labyrinthia geteleporteerd als ze tijdens een zakenreis in Londen hetzelfde boek ontdekken. Als Phoenix beseft dat Maeve voor het gerecht moet komen op verdenking van hekserij, besluit hij haar als advocaat te verdedigen. Terwijl Phoenix zich de bizarre wetten van het land eigen maakt, probeert Professor Layton de mysteries van Labyrinthia te ontrafelen. Kunnen deze twee experts op hun vakgebied lang genoeg samenwerken om het tij te keren? Haal de onderste steen boven in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney, alleen voor Nintendo 3DS! In dit spel komen twee unieke speelstijlen samen. Onderzoek de mysteries van Labyrinthia, los onderweg puzzels op en bepleit dan Maeve's zaak in de rechtszaal! Professor Laytons expertise wordt danig op de proef gesteld terwijl hij de stad verkent, aanwijzingen vindt, puzzels oplost en het gesprek aangaat met de mysterieuze bewoners. Ondertussen verdedigt Phoenix Wright met alle macht zijn cliënt in een rechtszaal zoals hij die nog nooit gezien heeft. In deze rechtszaken over hekserij blijken de wetten en logica van een geheel andere orde. Phoenix voelt getuigen aan de tand en moet soms verschillende mensen om de tuin leiden om tegenstrijdigheden te ontdekken! In Labyrinthia zijn hintmuntjes verspreid. Zit je vast in een pittige puzzel, dan kun je deze inwisselen voor een bruikbare hint zodat je weer een stapje dichter bij de oplossing komt. Door te wisselen tussen de twee speelstijlen kun je dubbelop genieten van beide werelden om uiteindelijk deze opmerkelijke rechtszaak vol bovennatuurlijke elementen, verrassingen en plotwendingen tot een goed einde te brengen. Als de puzzelprofessor en de geslepen advocaat de handen ineenslaan, is er geen raadsel meer dat de waarheid kan verhullen!

Vanaf 12 jaar. Spel bevat uitingen van geweld. Genre: puzzel. Nederlandstalige versie.

Spel Layton versus Wright Nintendo 3DS - Klanten die dit artikel kochten, kochten ook:

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!