Spel Tamriel Unlimited voor Xbox One

Bestelnummer: 968841

Geleverd binnen E weken


Tamriel Unlimited is het nieuwste spel uit de geroemde Elder Scrolls-reeks. Met het innovatieve vechtsysteem kan je je concentreren op actie e...Meer informatie

9,53 € / maand

of 79,98 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 9 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 9,53 €
  • Kredietbedrag: 79,98 €
  • Totaal te betalen bedrag : 85,77 €
  • Debetrentevoet: 18,45% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,45%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Tamriel Unlimited is het nieuwste spel uit de geroemde Elder Scrolls-reeks. Met het innovatieve vechtsysteem kan je je concentreren op actie en tactiek in plaats van de interface, of je nu met je vrienden speelt of alleen. Gebruik alle wapens of uitrustingen op eender welk moment en pas je vaardigheden aan om te spelen zoals jij het wilt.

Ontdek de mysteries van Tamriel en ga op zoek naar jouw eigen heroïsche queestes. Verken het verre Skyrim, het mysterieuze Morrowind, de sprankelende metropolis Daggerfall en veel meer. De keuzes die je maakt, gaande van de allianties die je smeedt tot de gevechten waar je in deelneemt, zullen jouw lot en dat van Tamriel bepalen. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vindt plaats ongeveer 1000 jaar voor de gebeurtenissen uit The Elder Scrolls V: Skyrim en de komst van de Dragonborn, en net voordat Timber Septim aan de macht komt, de eerste Keizer van Tamriel. Drie allianties werden gesmeed op het continent, die allen strijden om het land te overheersen. Terwijl deze drie grote machten onderling strijden voor controle over Imperial City - en daarmee heel Tamriel - proberen duistere machten de wereld te vernietigen. Na 20 jaar krijgt The Elder Scrolls een online multiplayer. Ervaar dit episch avontuur alleen of samen met vrienden, gildeleden, of duizenden leden van jouw alliantie. Verken gevaarlijke grotten en kerkers, ga op avontuurlijke queestes in Tamriel, en neem deel in massale speler-versus-speler-gevechten waar de overwinnaar zijn oorlogsbuit krijgt. Speel zoals jij het wilt: het uitgebreide Elder Scrolls-vechtsysteem staat je toe om op strategische wijze aan te vallen en te verdedigen, en gebruik te maken van real-time targeting.

Gebruik gelijk welk wapen of draag gelijk welke uitrusting op gelijk welk moment, ongeacht welk personage je speelt. Ontwikkel je eigen stijl met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en vaardigheden. Een verbonden spelwereld: Met de megaserver-technologie van ESO hoef je niet langer een server te kiezen, maar kan je eenvoudig spelen in één verbonden wereld. Het spel plaatst je automatisch met vrienden, gildeleden, mensen die je eerder hebt ontmoet, en andere gelijkgestemde zielen. Jouw queeste begint nu. Red Tamriel van het kwaad. Herwin wat enkel en alleen van jou is. Verken de verborgen geheimen van Tamriel aan jouw eigen tempo aan de hand van het kompas in het spel, en laat je leiden naar interessante gebieden. Red de wereld van de kwaadaardige intriges van de Daedric Prince Molag Bal en zijn handlangers, de eerste necromancer, de Prince of Worms, Mannimarco. Vanaf 18 jaar. Spel bevat uitingen van geweld. Genre: actie/avontuur. Nederlandstalige versie.

 

Spel Tamriel Unlimited voor Xbox One - Klanten die dit artikel kochten, kochten ook:

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!