< Terug naar Telefonie

GSM en Smartphone HTC

(1 producten)

1 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone HTC bij Unigro

Zowat iedereen op de hele wereld heeft wel een smartphone of heeft tenminste ooit al eens overwogen om een smartphone te kopen. Logisch ook: dit handig apparaat past niet alleen in uw broekzak maar heeft bovendien meer mogelijkheden in huis dan heel wat computers slechts enkele jaren geleden nog hadden. De volledige wijsheid en handigheid van het internet ligt dan ook binnen handbereik met een smartphone.

HTC: vroege vogel

De Taiwanese producten HTC was een van de eerste ondernemingen die uitpakten met een echte smartphone terug toen de technologie nog in zijn kinderschoenen stond. U kunt dus gerust stellen dat het bedrijf innovatief genoemd mag worden: een eigenschap die ook broodnodig is in een sector die constant aan verandering onderhevig is. Een smartphone HTC garandeert u dan ook naast de vanzelfsprekende kwaliteit de allernieuwste technologie en snufjes. Deze Android telefoons staan bovendien bekend om hun gebruiksgemak: een handleiding om deze smartphone meester te worden hebt u zeker en vast niet nodig. Bij Unigro vindt u dan ook een fijne selectie aan modellen uit het grote assortiment van HTC smartphones.

De garantie van Unigro

Een van de eerste zaken waar mensen aan denken bij smartphones is natuurlijk of het toestel wel echt gemakkelijk te hanteren valt voor u. Iets waar u zich bij Unigro echt geen zorgen over hoeft te maken. Bevalt het product om de een of andere reden toch niet dan kunt u het in veel gevallen binnen de 14 dagen ruilen. Raadpleeg de pagina over garantie voor meer informatie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!