< Terug naar Telefonie

GSM en Smartphone Wiko

(1 producten)

1 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Smartphone Wiko en Unigro: smart!

Kunt u zich het leven zonder smartphone nog voorstellen? Het handige kleine computertje heeft in een recordtijd de wereld lopen veroveren. Voor de moderne, drukke mens is dit technologische wondertje echt compleet onmisbaar geworden. Verloren lopen hoeft vandaag geen ramp meer te zijn dankzij de handige GPS functie en uw mails checken is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Smartphones Wiko, het merk voor u

Wiko smartphones veroverde in geen tijd de Franse markt en wil dat succes nu vertalen in het buitenland ook. Het geheim van het succes van dit merk? Een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding en een knap design. Een GSM van Wiko is dan ook een exemplaar dat niet alleen handig in gebruik is maar bovendien nooit teleur zal stellen. Deze Android phones bieden u alle opties die u ook maar in uw wildste dromen kunt verwachten van een moderne smartphone. Blijf dan ook niet achter met een verouderd model dat nauwelijiks nog functioneel is en ga voor een echtre Wiko smartphone: een keuze die u zich zeker niet zult berouwen.

Unigro, de slimme keuze

Bij Unigro is het wel zo gemakkelijk dat u kunt betalen op de manier die u zelf verkiest. Vandaar ook dat u zonder enig probleem op verschillende wijzes betalen kunt. Of dat nu contant is, via internetbankieren, ecocheques of een partnercard: wat u het beste uitkomt is waar Unigro u graag mee helpt. Ook na betaling stopt de service niet met een sterke garantieregeling en een snelle thuislevering! Kan niet beter toch?

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!