< Terug naar Huislinnen

Keukenlinnen

(18 producten)

18 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Het Unigro aanbod is niet volledig zonder een brede verzameling keukenlinnen. Uw keuken is immers ook niet compleet zonder een van onze handdoeken-sets. Maak dus snel uw keuze uit het bovenstaande aanbod.

De keukenlinnen collectie van Unigro

Bij Unigro kunt u uw keuken met één gerichte aankoop levenslang van het juiste keukenlinnen voorzien. Onze handige sets bestaan uit 6, 8, 10, 12 of zelfs 20 exemplaren, al naargelang de hoeveelheid die u zoekt. Bijzonder zijn bijvoorbeeld onze luxueuze Dusk handdoeken uit badstof. Deze gewafelde doeken worden beschikbaar gesteld in een set van zes exemplaren en zijn gemaakt uit 100% katoen. Ze blijven wasbaar tot 60° en verschijnen in rood, grijs en zwart. Uniek zijn verder nog onze dameszakdoeken met ruitmotief. Zij verschijnen in drie frisse kleuren: groen, bordeaux en blauw.

Je keukenlinnen kopen bij Unigro

Als de online shop voor alles in en om uw huis, biedt Unigro u de beste voorwaarden voor wat betreft de aankoop van uw keukenlinnen. Als een van de grootste webshops van België staan wij bovendien garant voor een vlekkeloze online koopervaring, inclusief een levering op uw maat. Zo kunt u ervoor kiezen uw bestelling thuisbezorgd te krijgen, of u kunt ze afhalen bij een van onze punten in uw buurt. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u hem altijd gratis terugzenden, en dit tot 14 dagen na uw bestelling. Wilt u graag betalen op krediet? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wel even opgelet: geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!