< Terug naar Hall & opbergmeubelen

Commodes & schoenenkasten

(100 producten)

100 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Commodes & schoenenkasten bij Unigro

Voor de inrichting van uw huis kunt u altijd terecht bij Unigro. Onder de rubriek commodes en schoenenkastenvindt u een aantal handige opbergmeubelen. Voor een aantrekkelijke prijs vindt u kwaliteitsmeubelen die een mooie plek in uw huis kunnen innemen, bijvoorbeeld in uw hal. In ons assortiment vindt u uiteenlopende meubels. Onder de categorie Meubelen en deco vindt u bijna alles om uw huis in te richten. U vindt er alles voor de keuken, woonkamer, slaapkamer en meer.

Handige opbergmeubelen

Ergert het u weleens dat er overal schoenen rondslingeren, of dat u geen goede plek voor de schoenen hebt? Met een simpel schoenenrek kunt u dat probleem helemaal oplossen. U zet het rek bijvoorbeeld in de hal neer, en gebruikt het om alle schoenen in neer te zetten. Gemakkelijk en handig. Als u bij ons een commode of schoenenkast wilt kopen, kunt u kiezen uit een aantal modellen. Deze zijn gemaakt van diverse materialen. Er zijn kasten van spaanplaat, eventueel met spiegelpanelen. Daarnaast vindt u massief grenen kasten, gelakt of gevernist. Tot slot zijn er een aantal commodes met rotanmanden erin. Zo kunt u voor elk interieur een mooie kast vinden.

De voordelen van Unigro

Waarom zou u uw meubelen bij Unigro kopen?
De Unigro webshop heeft diverse voordelen. Om te beginnen heeft Unigro een zeer breed assortiment aan artikelen uit alle mogelijke categorieën. U kunt bij ons een commode of schoenenkast kopen, en ook direct huislinnen, elektro, en al het overige dat u nodig hebt. Bij Unigro kunt u voor weinig geld een commode kopen. Wij willen betaalbare prijzen hanteren zodat iedereen bij ons terecht kan voor al zijn benodigdheden. U kunt op diverse wijzen betalen; om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op onze site vindt u alles mogelijkheden.

Tips bij het kiezen van een meubel

Het kan misschien moeilijk zijn om u voor te stellen hoe een meubel er uit zou zien als deze in uw kamer staat. Bij het kiezen van het meubel kunt u in ieder geval kijken naar materiaal, kleur en afmetingen. Als u iets kiest dat harmonieert met de rest van uw interieur zal het een mooie plek in uw huis innemen. Let daarbij natuurlijk ook op dat u vooraf opmeet of het meubel past op de plek waar u het hebben wilt.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!