< Terug naar Woonkamer

Hoeksalon

(73 producten)

73 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een hoeksalon van Unigro

Inkleden van de leefruimte in uw nieuwe woonst of het langverwachte moment waarop uw oude salon aan vervanging toe is. Spannend, zeker, maar zo veel mogelijkheden... Bij Unigro helpen we u alvast graag verder.

Een stukje paradijs in uw woonkamer

Unigro biedt een unieke variatie aan zetels aan voor uw salon. Als klant kan u bij ons kiezen tussen hoeksalons in diverse vormen en kleuren. Een hoeksalon in kunstleder of echt leder dat perfect past bij de strakke, maar trendy inrichting van uw leefruimte? Of eerder een hoeksalon vervaardigd uit structuurstof of microvelours waar u de warmte en gezelligheid van de kamer meteen in terugvindt? U vindt gegarandeerd uw voorkeur in onze uitgebreide webshop. Daarnaast is het best mogelijk dat u minder belang hecht aan het materiaal, maar meer aan de aangename sfeer die een hoeksalon met zich mee brengt. In dat geval doet u er goed aan ook een kijkje te nemen in de verzameling van hoeksalons met rustgevende led-verlichting. Zo zit de sfeer binnen in huis meteen goed, ook wanneer het buiten wat minder is.

U zit goed bij Unigro

Eens u uw keuze heeft gemaakt, zorgt Unigro voor de rest. Via de webshop vindt u informatie terug over de mogelijke levertermijn zodat u niet onnodig lang op uw favoriete hoeksalon moet wachten. U kiest zelf waar u het product laat leveren: in een afhaalpunt of rechtstreeks bij u thuis. Betalen kan op verschillende manieren: contant, via internetbankieren, met ecocheques of met de partnercard.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!