< Terug naar Woonkamer

Relaxzetel

(1 producten)

1 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Loungen is helemaal in en dat kunt u ook gewoon thuis in de woonkamer of slaapkamer doen. In plaats van op bed of de bank te gaan liggen, kiest u voor een relaxzetel. Deze zetel is perfect om u na een lange dag werken in te ontspannen. Sommige relaxzetels zijn uitgerust met een voetenbankje of een massagefunctie. Dat is pas echt relaxen!

Uw favoriete stoel

Een relaxzetel is meer dan een gewone fauteuil: deze zetel is gemaakt van ondersteunend, maar ultrazacht materiaal voor optimaal zitcomfort. Daarnaast heeft het een speciale vorm, die uw rug en benen ondersteunt. Doe uw ogen dicht en geniet van uw favoriete stoel. De relaxzetels zijn vaak uitgerust met een bijpassende voetensteun. Deze klapt bijvoorbeeld uit wanneer u de relaxzetel naar achteren duwt. Of het is een los bankje, geheel in stijl van de relaxzetel. Zo gaan comfort en design hand in hand.

Combineren in de woonkamer

Een relaxzetel schaft u eigenlijk aan ter aanvulling van de andere meubels in uw woonkamer. Hierbij mag de relaxzetel afwijken qua kleur en vorm van bijvoorbeeld de zitbanken in de kamer. Door een contrast te scheppen, komt de relaxzetel nog meer tot zijn recht als meubelstuk in de kamer. U kunt de relaxzetel ook gemakkelijk toevoegen aan uw studeerkamer, zolderkamer of slaapkamer. Combineer met een mooie boekenkast of een bijzettafel, zodat u relaxt kunt lezen of genieten van een lekker drankje. De relaxzetel schaft u bij ons gemakkelijk aan. U kunt zelfs in handige kleine termijnen betalen. (Opgelet: geld lenen kost ook geld).

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!