< Terug naar Woonkamer

Zetels

(2 producten)

2 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Salon bij Unigro

Een woonkamer inrichten is een belangrijke aangelegenheid. De grote vaste punten in een salon zijn vooral de zetel of zetels en het wandmeubel, de kleinere het tv-meubel en de salontafel. Ook een bureau of schrijfhoek kan zeer functioneel en gezellig zijn. Verschillende accessoires en kleurcombinaties maken de kamer persoonlijk en aangenaam.

Fijn om in thuis te komen

Gezelligheid is niet goed uit te leggen maar toch weet iedereen wat het betekent. Als de zetel uitnodigt erop neer te ploffen, is dat een goed teken! Bij Unigro kunt u al uw meubels uitkiezen en zo combineren, dat een unieke woonkamer ontstaat. Unigro heeft een heel eigen stijl: modern en lichtvoetig maar klassiek en tijdloos genoeg om de woonkamer knus en geruststellend in te richten. Door de evenwichtige ontwerpen stralen deze zetels, tafels en andere meubels rust uit.

Uw eigen plek

Een hoeksalon is zeer geschikt als zwaartepunt voor een grote woonkamer. Het tv- meubel van uw keuze kan er dan tegenover staan, voor lange, gezellige avonden samen. Een relaxzetel is altijd welkom. De inrichting moet een zekere samenhang vertonen maar mag ook weer zeer persoonlijk zijn. De meubels die u bij Unigro vindt, creëren de perfecte sfeer. Denkt u eens aan een salon van kunstleder: prachtig en stijlvol.

Kopen is gemakkelijk

Meubels kopen is een belangrijke stap. Koop ze dan ook op een vertrouwd adres, bij Unigro. Bezorging kan op verschillende manieren geregeld worden. Ook de betaling kan op maat geregeld worden, bijvoorbeeld in termijnen. OPGELET, GELD LENEN KOST GELD. Een mooie salon met zetels van kwaliteit is een investering in toekomstig woongenot.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!