< Terug naar Woonkamer

Zitzak

(3 producten)

3 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Zitzakken bij Unigro!

Bij Unigro beschikken we over een ruim assortiment aan meubilair! Zo hebben we zetels en bedden, maar ook zitzakken! Bij ons vind u een zitzak naar wens, waar u nog lang van kan genieten!

Een zitzak naar wens!

Niets is zo lekker als heerlijk ontspannen in een comfortabele zitzak. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een opblaasbare zetel van waterafstotende microvelours, ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping! Ook beschikken we over verschillende gevulde zitzakken, zoals een uitvoering met bekleding van 100% polyester. Deze zitzak is gevuld met polystyreenkorrels en beschikt hierdoor over een stevige rugleuning voor voldoende ondersteuning. Of kijk eens naar onze uitvoering met bekleding van polyester en kunstleder, deze zitzak is ook gevuld met polystyreenkorrels en heeft een wat luxere uitstraling. Voor welke zitzak u ook kiest, u zult altijd genieten van een heerlijke ontspannen zit met een heerlijke ondersteuning. Kortom, voor ieders wens is bij ons wat te vinden!

Waarom Unigro?

Bij Unigro hechten we waarde aan goede producten, en een goede service. Doordat u via internet besteld bespaart u tijd, maar geniet u toch van een goede service en de mogelijkheid om uw producten binnen de bepaalde termijn te retourneren. We beschikken over een groot aanbod van diverse kwalitatieve producten. Al onze producten kunnen bij u thuis geleverd worden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een product dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice! Naast alle genoemde voordelen kunt u bij ons ook betalen op krediet! Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!