TEVREDEN GARANTIE OF TERUGBETAALD

  • U hebt 14 kalenderdagen de tijd om uw artikels te beoordelen.
  • Als een artikel u, om welke reden dan ook, geen volledige voldoening schenkt, dan neemt UNIGRO het probleemloos en zonder discussie terug (zie beperkingen op terugname en omruiling onderaan). Gebruik hiervoor steeds uw omruilbon die u ontving bij de levering.
  • Grote artikelen met transportcodes T3, T4 en T5 worden door Unigro bij u thuis afgehaald, in de staat waarin ze u werden geleverd. De artikels met codes T0, T1 en T2 stuurt u met de post terug.
  • Zelfs als u een artikel terugzendt of inruilt, kunt u uw gratis geschenken behouden.

Alle informatie over terugsturen en ruilen bevindt zich op uw leveringsbon. Artikelen moeten in goede staat en in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd.

Terug naar boven

BEPERKINGEN OP TERUGNAME EN OMRUILING

U heeft het recht om binnen de termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst, hetzij, in voorkomend geval, de hiermee gelieerde kredietovereenkomst, te herroepen, in voorkomend geval met het oog op de inruiling van een of meerdere bestelde artikels. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is, het goed/de goederen fysiek in bezit krijgt, hetzij het laatste goed in het bezit krijgt (voor overeenkomst waarbij u in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld die afzonderlijk geleverd worden) Om het herroepingsrecht uit te oefenen kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping .

Bij een gedeeltelijke terugzending blijven de transportkosten (bedoeld wordt de kost die overeenstemt met de transportcode voor het behouden artikel, met een minimum van 4,99 euro) en de beheers- en inningskosten verschuldigd. Bij een volledige terugzending van uw bestelling blijven de transportkosten als kosten inherent aan de terugzending verschuldigd en worden de beheers-en inningskosten terugbetaald.

Artikelen voor lichaamsverzorging en artikelen op maat gemaakt (gordijnen, matrassen, ...), artikelen door de koper beschadigd/vervuild, gedragen kledij, alsook deels geconsumeerde verbruiksgoederen, gepersonaliseerde artikelen, zonnebanken - en hemels en bepaalde hifi-artikelen worden niet teruggenomen. Artikelen die in dergelijke staat teruggezonden worden, blijven bij Unigro ter beschikking van de koper, die ze moet betalen.

Vooropgenomen cd’s, dvd’s en spelletjes voor consoles, cosmeticaproducten en producten voor lichaamsverzorging kunnen enkel teruggestuurd worden indien hun veiligheidsverpakking intact is gebleven.

Terug naar boven

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!