TEVREDEN GARANTIE OF TERUGBETAALD

  • U hebt 14 kalenderdagen de tijd om uw artikels te beoordelen.
  • Als een artikel u, om welke reden dan ook, geen volledige voldoening schenkt, dan neemt UNIGRO het probleemloos en zonder discussie terug (zie beperkingen op terugname en omruiling onderaan). Gebruik hiervoor steeds uw omruilbon die u ontving bij de levering.
  • Grote artikelen met transportcodes T3, T4 en T5 worden door Unigro bij u thuis afgehaald, in de staat waarin ze u werden geleverd. De artikels met codes T0, T1 en T2 stuurt u met de post terug.
  • Zelfs als u een artikel terugzendt of inruilt, kunt u uw gratis geschenken behouden.

Alle informatie over terugsturen en ruilen bevindt zich op uw leveringsbon. Artikelen moeten in goede staat en in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd.

Terug naar boven

BEPERKINGEN OP TERUGNAME EN OMRUILING

U kan steeds aan de koop verzaken binnen de 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Bij een gedeeltelijke terugzending blijven de transportkosten (bedoeld wordt de kost die overeenstemt met de transportcode voor het behouden artikel, met een minimum van 4,99 euro) en de beheers- en inningskosten verschuldigd. Bij een volledige terugzending van uw bestelling blijven de transportkosten als kosten inherent aan de terugzending verschuldigd en worden de beheers-en inningskosten terugbetaald.

Artikelen voor lichaamsverzorging en artikelen op maat gemaakt (gordijnen, matrassen, ...), artikelen door de koper beschadigd/vervuild, gedragen kledij, alsook deels geconsumeerde verbruiksgoederen, gepersonaliseerde artikelen, zonnebanken - en hemels en bepaalde hifi-artikelen worden niet teruggenomen. Artikelen die in dergelijke staat teruggezonden worden, blijven bij Unigro ter beschikking van de koper, die ze moet betalen.

Vooropgenomen cd’s, dvd’s en spelletjes voor consoles, cosmeticaproducten en producten voor lichaamsverzorging kunnen enkel teruggestuurd worden indien hun veiligheidsverpakking intact is gebleven.

Terug naar boven

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een voordelige, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!