Tuin & doe-het-zelf

  • -15% korting op de tuincollectie - w16-2017
  • ronde en langwerkpige permanente zwembaden - w16-2017
  • levering op afspraak voor grote artikelen
  • jacuzzi's vanaf 600 euro - w16-2017
  • -15% korting op tuinmeubelen - w16-2017

De meest gekochte producten

Makkelijk kiezen per categorie

  • doe-het-zelf - gereedschap/laddrs/reiniging/veiligheid
  • klimaatregeling - airco en ventilatie/bijverwarming/hoofdverwarming/luchtbehandeling
  • tuin - barbecues/grasmaaiers/moestuin/parasols/partytenten/serres/terrrasverwarming/tuindecoratie/tuingereedschap/tuinhuizen/tuinmeubelen/zwembaden

Koopjes

Werken in de tuin

Het is heerlijk om een eigen tuin te hebben waarin u kunt werken en ontspannen. Als u het een en ander weet van tuinieren, en zo heel veel hoeft u nu ook weer niet te weten, dan kunt u veel plezier beleven aan het onderhoud van uw tuin met uw eigen tuingereedschap. Zo zorgt u ervoor dat uw tuin helemaal aan uw wensen voldoet. Dat doet u door het groen in uw tuin te onderhouden, maar ook door tuindecoratie, meubilair en andere voorwerpen in uw tuin te plaatsen. Zo maakt u uw tuin tot een toevluchtsoord waar u zich thuis voelt, en waar u met veel plezier komt. Bij Unigro kunt u terecht voor heel wat tuinspullen. Bij ons vindt u gereedschap, tuinmeubilair, en diverse andere accessoires zoals parasols en opblaaszwembaden, waarmee u uw tuin tot een klein (of groot) paradijs maakt.

Doe-het-zelf

Als het aankomt op tuinieren, kunt u een heleboel zelf doen. Met het juiste gereedschap kunt u gemakkelijk zelf het groen onderhouden. En natuurlijk bent u helemaal vrij om tuinmeubilair en andere zaken aan te schaffen en in uw tuin te plaatsen. Het houdt u bezig, en levert prachtige resultaten op. Alle tuinbenodigdheden kunt u natuurlijk bij Unigro aanschaffen. De webshop van Unigro is heel overzichtelijk ingedeeld om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. Vanachter uw computer kunt u alles aanschaffen wat u nodig hebt, en het wordt bij u thuis bezorgd. Dat is pas gemakkelijk! Met alles wat u bij Unigro vindt, kunt u helemaal aan de slag in uw doe-het-zelf tuin.

Gemakkelijk besteld

Bij Unigro bestelt u alles wat u nodig hebt met het grootste gemak. Zo kunt u bij ons voor uw tuin bijvoorbeeld een echte serre aanschaffen. Daarin kunt u dan planten kweken, of gewoon genieten van de zon. U bestelt het, en het wordt bij u thuis geleverd. Zo koopt u alles voor uw doe-het-zelf tuin wat u nodig hebt. Unigro heeft diverse aanbiedingen op het gebied van tuinmeubilair. Ook vindt u bij ons allerlei kleine hebbedingetjes die uw tuin kunnen opvrolijken zoals tuinkabouters en lampjes op zonne-energie. Op deze manier maakt u uw tuin helemaal persoonlijk, en wordt het een plek waar u graag zult vertoeven. Een tuin kan een plek van ontspanning zijn na een zware dag werken, en dankzij Unigro kunt u die tuin helemaal naar wens inrichten!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!