Meer afbeeldingen

 • Waterspeelbaan AquaFlow Junior EXIT
 • Waterspeelbaan AquaFlow Junior EXIT
 • Waterspeelbaan AquaFlow Junior EXIT

Waterspeelbaan AquaFlow Junior EXIT

Bestelnummer: 992050

Wij contacteren u om een concrete leverafspraak te maken.


Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos v...Meer informatie

16,66 € / maand

of 249,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 17 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 16,66 €
 • Kredietbedrag: 249,99 €
 • Totaal te betalen bedrag : 283,22 €
 • Debetrentevoet: 18,48% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,48%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier!

De EXIT waterspeelbaan bestaat uit diverse bakken met 3 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een bocht, of juist of zig-zaggend. Dankzij de sluizen, die semi-transparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Giet water in het waterreservoir en laat je bootje of bal weer mee naar beneden varen. Zo doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De EXIT AquaFlow Junior-Set is uitgevoerd in een strak design en in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!

De EXIT AquaFlow Junior-Set is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC; dit is een vezel versterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal. De EXIT AquaFlow Junior-Set voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

Afmetingen (cm): waterreservoir L. 44 x Br. 44 x H. 10 cm, waterbak 1 L. 110 x Br. 25,5 x H. 10 cm, waterbak 2 L. 105 x Br. 25,5 x H. 10 cm. Opvangbak L. 48 x Br. 48 x H. 10 cm.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening - Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!