Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000

Artikelnummer: 1098600
€1.099,98
of
€53,98
per maand
 • Het comfort van de betaling per maand
  Let op, geld lenen kost ook geld.
 • Geleverd binnen 1 week
 • Onze partner houdt u via e-mail op de hoogte van de verzending van uw artikel (bij kleine artikelen) of contacteert u om een concrete leverafspraak te maken (bij grote artikelen).
 • Betaal na levering, zo bent u 100% gerust
 • Levering op afspraak
 • Klanten geven Unigro een 3,5/5 Google-score

Productomschrijving

Naast de gebruikelijke crosstrainer-ergometerfuncties beschikt de ECO 2000 over generatortechnologie die zelfstandig elektriciteit opwekt om het apparaat te bedienen en tevens laadstroom levert. Via de stroomopslag en usb-poort in de computer kan uw smartphone of tablet worden opgeladen. Trainen met de ECO 2000 combineert milieuvriendelijk en gezondheidsbewust gedrag.

De ECO 2000 is uitgerust met een slijtvast magnetisch remsysteem van ca. 10 kg en een fluisterstille platte riemaandrijving, waardoor een geluidsarme training met een zeer goede rondloopnauwkeurigheid mogelijk is. De trapweerstand is nauwkeurig en fijn instelbaar met behulp van de computergestuurde weerstandsregeling met 24 niveaus.

De computer met het verlichte led-display maakt de weergave van 7 waarden in één oogopslag mogelijk. Het is zeer goed afleesbaar en gemakkelijk in gebruik dankzij de overzichtelijke bedieningsknoppen. Individuele trainingsdoelen kunnen worden bereikt door de verschillende programma's te selecteren. Een afwisselende training is met de 12 permanent opgeslagen trainingsprogramma's net zo eenvoudig uit te voeren als een polsgestuurde hartslagtraining met verschillende belastingen in de 4 polsprogramma's. Met de 5 individuele trainingsprogramma's kunt u uw eigen trainingsprogramma's samenstellen en het snelheidsonafhankelijke wattprogramma maakt gerichte, gelijkmatige belastingtraining met een vrij te kiezen trapfrequentie mogelijk. De fitnesstestfunctie beoordeelt uw trainingsprestaties na de training volgens het schoolprincipe.

De handpolssensoren zijn geïntegreerd in de handgreep en kunnen worden gebruikt voor polsmeting tijdens de training. Pulstraining met een draadloze polsriem is mogelijk, aangezien de computer een ingebouwde ontvanger heeft voor ongecodeerde polsbanden met een zendfrequentie van 5,0-5,5 kHz.

De 3-voudig verstelbare antislipvoetschalen zorgen voor een stabiele voetpositie tijdens het trappen. Daarnaast krijgt u, afhankelijk van de positie van het voetbed, een min of meer krachtige beweging en kunt u de afstand tot de handgrepen kiezen. De voorste transportrollen vergemakkelijken het verplaatsen van het toestel en de in hoogte verstelbare voetdoppen zorgen ervoor dat het apparaat stevig staat.

Daarnaast is de ECO 2000 uitgerust met de Kinomap-functie. Dit maakt vermakelijke en interactieve training met Android- of IOS-apparaten mogelijk en het opslaan van trainingsgegevens. Na de testfase is de Kinomap-app te koop met een maandelijks abonnement.

De combinatie van loopband, hometrainer en stepper, evenals de elliptische bewegingsvolgorde voorwaarts en achterwaarts, met ergonomisch geoptimaliseerd stuur, zorgen voor een bijzonder gewrichtsvriendelijke training van de been-, bil-, heup-, dij- en armspieren. De crosstrainer maakt doelgerichte cardiovasculaire training of duurtraining mogelijk met extra trainingsplezier door de eigen elektriciteitsproductie. Dit kan de stofwisseling bevorderen, arm- en beenspieren versterken en zo de algemene fitheid verbeteren.

Max. lichaamsgewicht: 150 kg. Afm.: L. 120 x Br. 66 x H. 161 cm.

Dit product wordt u geleverd met aanwezigheid van de EU-conformiteitsverklaring en CE-markering.

Belangrijkste kenmerken

• Gebruiksvriendelijk lcd-scherm
• Gevarieerde training met 12 vaste trainingsprogramma's
• Magnetisch remsysteem van ca. 10 kg
• Weerstandsinstelling op 24 niveaus
• Kinomap-app compatibel
Productinfo van de fabrikant
Verzending & retour

Dit artikel wordt geleverd door onze partner. Hij houdt u via e-mail op de hoogte van de verzending van uw artikel (bij kleine artikelen) of contacteert u om een concrete leverafspraak te maken (bij grote artikelen).

Garantie

Op dit artikel bieden we u minstens 2 jaar all-in garantie. Met de all-in garantie van Unigro bent u 2 jaar (of langer bij sommige producten) volledig gedekt tegen fabricagefouten. Deze garantie dekt alle herstelkosten en uw artikel behoudt zijn volledige waarde gedurende de hele garantieperiode. Een unieke service van Unigro! Lees er hier meer over.

Betalen per maand

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: € 0,00
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 24 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: € 53,98
 • Kredietbedrag: € 1.099,98
 • Totaal te betalen bedrag : € 1.295,52
 • Debetrentevoet: 17,5% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 17,5%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

Voor u aanbevolen:

Loopband CHRISTOPEIT CS200
Loopband CHRISTOPEIT CS200
€ 459,99
of
€ 28,96
/ maand
Hometrainer/ergometer CHRISTOPEIT AX 3000
Hometrainer/ergometer CHRISTOPEIT AX 3000
€ 499,98
of
€ 31,48
/ maand
Trilplaat VIBROSHAPER
Trilplaat VIBROSHAPER
€ 319,98
of
€ 20,14
/ maand
Loopband CHRISTOPEIT TM 750S
Loopband CHRISTOPEIT TM 750S
€ 949,98
€ 849,99
of
€ 41,71
/ maand
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT AX 7000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT AX 7000
€ 749,97
€ 699,99
of
€ 37,00
/ maand
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
Crosstrainer-ergometer CHRISTOPEIT ECO 2000
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan