< Terug naar Parfumerie

Parfums voor kinderen

(3 producten)

3 producten in categorie "Parfums voor kinderen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Parfums voor kinderen

Kinderen vinden het zeer stoer als ze hun eigen verzorgingsproducten in de badkamer op de plank naast die van papa en mama hebben staan. Maar naast eigen shampoo en douchegel mag best nog een eigen parfum staan. Stoere jongens en schattige meisjes vinden het wijs om een eigen eau de toilette te bezitten om te dragen tijdens die speciale gelegenheden in hun leven.

Parfums & badspullen

Bij de parfumerie zien we steeds meer geuren voor jongens en meisjes in de collectie verschijnen. De vaak zoetere geuren ruiken heerlijk en zijn niet overdadig, waardoor je kind deze gerust ook naar school kan dragen. En met de verpakking kan ook zeker gepronkt worden door je kind. De eau de toilettes zijn namelijk versierd met de meest populaire karakters van tekenfilms en televisieseries. Kies eens voor een cadeauset met een luchtje en een douchegel in dezelfde geur. De bijzondere verpakkingen zijn al een cadeau op zich en zullen geheid gebruikt worden in de badkamer, als toilettas of bewaardoosje voor kleine spulletjes op de kamer.

Leuke cadeautjes

Geef je (klein)kind, neef of nichtje eens een ander cadeau en geef ze een parfum of badsetje voor kinderen. Badzout, doucheschuim, bodylotion, zeep, parfums en eau de toilettes vind je allemaal hier in de parfumerie voor kinderen. Bestel vandaag nog en je ontvangt het cadeausetje of de parfum razendsnel in huis. Het is zelfs mogelijk om in makkelijke termijnen te betalen (let op: geld lenen kost ook geld). Dat zal een bijzondere verrassing zijn voor je zoon of dochter.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!