Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Geniet van meer financiële vrijheid

 

Ontvang tot

12.000€

beschikbaar in 48u*

een zeer interessante lening op afbetaling
u betaalt een vast bedrag terug per maand, zonder verrassingen
u ontvangt het geld rechtstreeks op uw rekening
u gebruikt het geld zoals het u past, in het volste vertrouwen

 

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante en discrete lening

Om uw plannen te kunnen verwezenlijken of voor onverwachte uitgaven...
Werken uitvoeren aan uw woning, een nieuwe keuken, een nieuwe wagen, ...?
Of uw uitgaven spreiden en uw budget in evenwicht brengen? Dankzij de comfortabele vaste maandaflossingen geniet u van een nieuwe financiële vrijheid.
In samenwerking met Cofidis kan Unigro u een interessante en discrete lening op afbetaling aanbieden!

Te lenen bedrag Aantal
afbetalingen
Vaste afbetaling Laatste aangepaste
afbetaling
2.500 € 24 119,98 € 120,01 €
4.000 € 36 136,63 € 136,50 €
6.000 € 42 173,60 € 173,22 €
8.000 € 48 207,89 € 207,71 €
12.000 € 60 262,65 € 262,10 €

Let op, geld lenen kost ook geld

*Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw kredietcontract.

Voorbeeld:
Het vast jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 14,9% (vaste jaarlijkse actuariële debetrentevoet: 14,9%) voor een lening op afbetaling van € 3.800 met een looptijd van 30 maanden met 29 maandaflossingen van € 150,78 en een laatste aangepaste maandaflossing van € 150,64, voor een totaal terug te betalen bedrag van € 4.523,26.

Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten.

J.K.P. van toepassing vanaf 01/06/2023. In functie van de evolutie van de wettelijk geldende referentie-indexen kan deze intrestvoet eventueel gewijzigd worden. Aanbieding niet geldig in het Groothertogdom Luxemburg. De simulator heeft geen contractuele waarde. Er is altijd een veiligheidsmarge mogelijk. Enkel het contract wordt als geldig beschouwd.

Kredietbemiddelaar: Saint-Brice nv, bedrijfsonderdeel Unigro, Prins Boudewijnlaan 65, 9100 Sint-Niklaas, RPR-BTW-BE 0401.222.385. Kredietverlener: Cofidis nv, KREDIETVERLENER EN VERZEKERINGSMAKELAAR– Chaussée de Lille 422a, 7501 Orcq – RPR – BTW – BE: 0400.359.283

Vraag een lening aan bij Unigro: heel eenvoudig

1. Bel of mail ons en geef gewoon het bedrag op dat u wilt lenen. Zeg ons hoe wij u kunnen bereiken: via de post, telefonisch of via uw e-mailadres.

2. Unigro contacteert u om alle nodige informatie te verkrijgen. Als uw lening aanvaard is, krijgt u per post uw contract dat u moet ondertekenen en terugsturen. In dit contract worden de looptijd en de te betalen vaste maandaflossingen vermeld. Duidelijk en zonder onaangename verrassingen.

3. Zodra uw contract aanvaard en ondertekend is, wordt uw geld binnen de 48 uur op uw bankrekening gestort. U mag dit geld in alle vrijheid besteden. Wij vragen u geen enkel bewijsstuk. In het volste vertrouwen.

Vragen en antwoorden:

Waarom een lening op afbetaling?

  • Omdat u onmiddellijk over het geld beschikt om grotere plannen te verwezenlijken of als oplossing voor onverwachte uitgaven.

Moet ik veranderen van bank?

  • Neen, helemaal niet. U hoeft niets te veranderen. Onze partner Cofidis zal het gevraagde bedrag gewoon op uw huidige bankrekening storten, en dit binnen de 48 uur na de aanvaarding en de ondertekening van uw contract.

Mag ik dit geld besteden zoals ik zelf wil?

  • Ja, u hoeft de besteding van het geld helemaal niet te rechtvaardigen. Uw leningaanvraag wordt in alle discretie en in het volste vertrouwen behandeld. En u besteedt dit geld zoals u zelf wenst.

En wat met mijn betalingen bij Unigro?

  • Uw betalingen bij Unigro veranderen niet. Uw lening op afbetaling staat namelijk volledig los van uw bestellingen bij Unigro. U betaalt dus de factuur van Unigro (en eventueel de maandaflossingen bij Unigro) los van de maandaflossingen voor uw lening.

Ontvang tot

12.000 €

beschikbaar in 48u*

Zo vraagt u uw lening op afbetaling aan:
Bel ons op het nummer 070/23 23 99 (prijs van een nationale oproep) en vraag uw lening telefonisch aan.
Of klik hieronder en stuur uw leningsaanvraag door via e-mail.

Welke kredietformule past het best bij u?

Wat ook uw behoeften zijn, bij Unigro vindt u ongetwijfeld de geknipte kredietformule om al uw projecten te realiseren: wij hebben voor u alvast een handige vergelijkende tabel gemaakt met de 2 aangeboden kredietformules.

Soort krediet VERKOOP OP AFBETALING
Aangeboden door Unigro.
Voor al uw bestellingen bij Unigro !
LENING OP
AFBETALING
Aangeboden door onze partner Cofidis.
Voor uw projecten van grotere omvang en voor onverwachte uitgaven.
Duurtijd De duurtijd is vast en wordt bepaald op het ogenblik van uw aankoop bij Unigro. De duurtijd is vast. Het bedrag wordt eenmalig op de rekening overgeschreven.
Het bedrag van de maandelijkse afbetaling – De aflossing van het kapitaal en de aanrekening van de intresten De maandelijkse afbetaling is vast en wordt bepaald bij de aanvang van het contract, met een deel kapitaal en een deel intresten, zoals vastgelegd in de aflossingstabel. De maandelijkse afbetaling is vast en wordt bepaald bij de aanvang van de overeenkomst, met een deel kapitaal en een deel intresten, zoals vastgelegd in de aflossingstabel.
Het maximale jaarlijks kostenpercentage (JKP) Het JKP omvat enkel de intresten ; het wordt bepaald in het contract en mag niet evolueren in de tijd ; het is beperkt tot wettelijke maxima.
Het maximale JKP van toepassing op de verkopen op afbetaling varieert in functie van de hoogte van het ontleende bedrag en bedraagt op 1 juni 2023:

- Kredietbedrag tot 1250 EUR: 21,5%

- Kredietbedrag van 1250,01 tot 5000 EUR: 16%
Het JKP omvat enkel de intresten ; het wordt bepaald in het contract en mag niet evolueren in de tijd ; het is beperkt tot wettelijke maxima. Het maximale JKP van toepassing op de leningen op afbetaling varieert in functie van de hoogte van het ontleende bedrag en bedraagt op 1 juni 2023:

- Kredietbedrag vanaf 2.500 EUR tot 5.000 EUR: 16%

- Kredietbedrag meer dan 5.000 EUR: 13%.
De nulstelling Niet van toepassing Niet van toepassing
Opzegging / Vervroegde terugbetaling U kan op elk ogenblik vervroegd het saldo van het verschuldigd kapitaal geheel of gedeeltelijk terugbetalen. U kan op elk ogenblik vervroegd het saldo van het verschuldigd kapitaal geheel of gedeeltelijk terugbetalen.
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan