Elektro & huishouden

Shop op categorie

De meest gekochte producten

Vaatwasmachine SIEMENS SE23HI60CE
nieuw
Vaatwasmachine SIEMENS SE23HI60CE
€ 849,99
of
€ 41,71
/ maand
Vaatwasmachine BOSCH SMS4ECW14E
Vaatwasmachine BOSCH SMS4ECW14E
€ 889,98
of
€ 43,67
/ maand
Diepvriezer 260 l HISENSE FV354N4BIE
Diepvriezer 260 l HISENSE FV354N4BIE
€ 849,99
of
€ 41,71
/ maand
Gasconvector Marinel 30 FLANDRIA
Gasconvector Marinel 30 FLANDRIA
€ 1.399,98
of
€ 65,79
/ maand

Elektroproducten van Unigro

Bij Unigro vindt u alle elektroapparaten die u voor uw huishouden nodig hebt. Alles op het gebied elektro en huishouden willen wij u aanbieden - zodat u eenvoudig vanachter computer uw droomartikelen kunt kopen. Daarnaast kunt u bij Unigro ervoor kiezen om elektro op krediet te kopen. Maar u kunt uiteraard ook op reguliere wijze betalen. Wij laten het aan u over om de betalingswijze van uw keuze te selecteren. Een optimale winkelervaring en een maximale keuzevrijheid zijn voor ons essentieel. Zo vindt iedereen bij Unigro wat hij zoekt, op zijn eigen manier. Let op, geld lenen kost ook geld.

Grote diversiteit aan producten

Bij Unigro vindt u echt bijna alles wat u nodig hebt. Elektro voor in de keuken, maar ook diverse apparaten zoals stofzuigers en dergelijke om uw huis schoon te maken. Verder bieden wij een uitgebreid gamma producten aan van diverse merken. In het assortiment zitten de meest moderne en recente innovaties op het gebied van huishouden en elektro. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld robotstofzuigers, die volledig autonoom uw huis schoonmaken zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Daarnaast vindt u allerlei stofzuigers van bijvoorbeeld Dyson, AEG en Bosch, in alle prijsklassen. Wat uw budget ook is, bij Unigro komt u aan uw trekken. Bij ons kunt u alle elektro op krediet kopen. Zo hoeft u aankopen waar u van droomt niet langer uit te stellen.

Gemakkelijk en betaalbaar

Op de webshop van Unigro vindt u gemakkelijk wat u zoekt. In ons assortiment vindt u alles - van friteuses tot vaatwassers - en alles is overzichtelijk ondergebracht in categorieën zodat u gemakkelijk navigeert tussen de verschillende producten. Klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel. Wij willen graag dat onze klanten prettig gebruik kunnen maken van onze website, en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. We hebben daarnaast een uitstekende klantenservice voor het geval u toch iets niet zou kunnen vinden, of iets niet begrijpt. Al onze producten kunnen bij u thuis geleverd worden. De producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden altijd in onberispelijke staat bij u afgeleverd. De garantie die u nodig hebt om onbezorgd te winkelen. Verkiest u ook het gemak van digitaal shoppen boven fysieke winkels? Ga dan voor Unigro, dan doet uw al uw aankopen op één plek! Gemakkelijk en betaalbaar.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan