< Terug naar Groot elektro

Fornuizen

(47 producten)

47 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Fornuizen bij Unigro

Als u op zoek bent naar een fornuis, dan bent u bij Unigro aan het juiste adres. Bij ons treft u fornuizen te kust en te keur, van vele merken, met verschillende functies en in diverse prijsklassen. Het moet dus wel heel raar lopen wilt u bij ons niet slagen als u een (nieuw) fornuis wilt aanschaffen!

Dagelijks plezier

Om wat voor soort fornuizen het ook gaat - gasfornuizen, een vitrokeramisch fornuis, ovens, microgolfovens, BEKO-fornuizen of een fornuis van een ander specifiek merk als Zanussi - bij Unigro vindt u altijd het fornuis dat bij u past. En dat is wel zo prettig, aangezien het om een product gaat dat u vrijwel dagelijks gebruikt. Hoe beter u uw keuze afstemt op uw voorkeuren, hoe meer plezier u van uw aankoop zult hebben. Van een eenvoudig en praktisch elektrisch fornuis tot een vitrokeramisch 3-in-1 fornuis met kookplaat, oven en vaatwasmachine, de keuze is aan u!

Snel en betrouwbaar

Als u kiest voor een fornuis van Unigro, dan kiest u voor een snelle levering: wij doen er alles aan om uw product zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Ook betalingsgemak is bij ons gegarandeerd. Contant betalen bij de levering behoort tot de mogelijkheden, evenals een (uiteraard veilige) online betaling via de bank of betalen met een creditcard. Vanzelfsprekend kunt u ook rekenen op de nodige garantie als u bij ons een fornuis aanschaft. Wij hanteren uiteraard de wettelijke garantie en daarnaast kunt u eventueel kiezen voor een bijkomende commerciële garantie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!