Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Kleur
Merk
Aantal couverts
Aantal programma's
Energie efficiëntieklasse (EU)
Front
Status

Vaatwasser Bosch

Festival du sommeil
Festival du sommeil
Gekozen filters:BoschAlles wissen
1 - 3 van 3 artikelen
Sorteren op:
Vaatwasmachine BOSCH SMS68NI10E
€859,98
of
€42,20
per maand
Vaatwasmachine BOSCH SMS46JW03E
€729,99
of
€37,14
per maand
Vaatwasmachine BOSCH SMS25DW00E
€619,98
of
€34,11
per maand
pagina 1 van 1

Een vaatwasser is vandaag de dag meer dan enkel een leuk complement voor de keuken: het is een essentieel onderdeel van de moderne keuken. Waarom zou u ook elke dag kostbare tijd spenderen aan af te wassen als met heel wat minder moeite uw vaat kraaknet afgeleverd kan worden? Daarom biedt Unigro u een top assortiment aan vaatwassers aan.

Kraaknet, hoogkwalitatief

In de wereld van de vaatwasmachines wordt de kwalitatieve standaard ongetwijfeld meegelegd door Bosch. Niet alleen is Bosch altijd op de voorgrond te vinden wat betreft technologische innovaties daarnaast staat het merk ook bekend om zijn grote duurzaamheid. Een vaatwasmachine van Bosch draait met gemak dubbel zo lang mee in vergelijking met een vaatwasser van een mindere concurrent. Daarbij kan je bij Unigro nog eens kiezen voor de vaatwasser die perfect bij u past. Zij het een gewone staande vaatwasmachine, een inbouwvaatwasmachine van Bosch tot een compacte vaatwasmachine van Bosch. Zo koopt u een product aan dat perfect past bij uw levensstijl, uw keukeninterieur en de grootte van uw huishouden. Unigro weet immers dat geen twee klanten exact dezelfde zijn.

Dubbele bescherming voor u

Niet alleen zijn de producten die Bosch verkoopt van een kwalitatief quasi onverslaanbaar niveau, ook de service van Unigro is dat. Niet alleen kunt u genieten van de zekerheid van een snelle thuislevering en de vrije keuze in hoe u het openstaande saldo wenst te betalen maar bovendien ook van een stevige garantie. Zo hebt u niet enkel de bescherming die de merknaam Bosch u biedt maar ook de kwaliteitsgarantie van Unigro zelf!

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan