< Terug naar Koken & tafelen

Baby eet

(20 producten)

20 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Bij Unigro kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om ontspannen met uw baby aan tafel te kunnen eten. Stoelen, flessenwarmers, bestek, bekers en slabbetjes: Onze webshop biedt u alles wat u nodig heeft. Hieronder ziet u een overzicht van alle producten die wij bieden voor u en uw kindje.

Samen genieten

Samen eten met uw kindje wordt pas echt genieten als u de juiste producten heeft. Een goede stoel is daarbij een basisvereiste. Een plooibare eetstoel, een kubusstoel, een hoge stoel, in onze webshop heeft u keus genoeg! Ook voor accessoires bent u bij ons aan het juiste adres (denk aan kussens, stoelverkleiners, etc.). Van het merk Childhome bieden wij handige bordjes, bestek en drinkbekers en praktische slabbetjes (deze setjes zijn overigens ook erg leuk om weg te geven!) Met de flessenwarmers van Alecto en de blenders die Unigro aanbiedt, kunt u uw baby van al het nodige voorzien. Voor wie wat minder ruimte heeft of voor wie even snel wil eten is het kinderstoeltje van BABYMOOV of de tafelhanger van CHILDWHEELS ideaal.

Hoogwaardige kwaliteit en snelle levering

Onze producten zijn van onberispelijke kwaliteit. Deze kwaliteit wordt bovendien streng gecontroleerd en de artikelen verschijnen pas na deze controle op de site. Zo weet u zeker dat u producten van topkwaliteit koopt, producten waarvan u nog lang plezier kunt hebben. Bent u toch niet helemaal tevreden over een product, dan nemen we het betreffende artikel vanzelfsprekend terug. Onze artikelen worden ook nog eens zeer snel en correct geleverd.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!