< Terug naar Klimaatregeling

Airco & ventilatie

(46 producten)

46 producten in categorie "Airco & ventilatie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Airco en ventilatie bij Unigro

In de zomer kan het bij momenten toch wel echt ondraaglijk warm worden. Dan is het wel zo handig om een toestel bij de hand te hebben om de temperatuur in de kamer te laten dalen tot op het punt dat u er tevreden mee bent. Airco en ventilatie zijn geneugten van de moderne tijd die een plaats horen te hebben in ieder huishouden! Vandaar ook dat Unigro er een groot assortiment aan toestellen in aan de man brengt.

Frisse lucht met Unigro!

Unigro staat voor kwaliteit. Het is dan ook om deze reden dat u in het assortiment van Unigro de toestellen zult terugvinden van de merken Tristar en Domo. Beide merken behoren tot de top van de sector wat betreft het produceren van kwaliteitsvolle ventilatieproducten. U hebt bovendien volledig de vrije keuze in wat voor ventilator of airconditioner u wenst. Er zijn bij Unigro modellen van heel wat diverse soorten te vinden. Hebt u graag een traditionele ventilator? Of misschien wenst u liever een kolomventilator? Eventueel een luchtkoeler? Het kan allemaal bij Unigro.

Unigro, een slimme keuze

Bij Unigro is het wel zo handig dat u de betaalwijze volledig zelf kunt bepalen. Verschillende manieren worden immers aan de klant beschikbaar gesteld. Zo kunt u contant betalen, via het internet, via ecocheques en ga zo maar door. Wat u het beste lijkt is waar Unigro voor zorgt. Bovendien stopt de service ook na betaling niet: een stevige garantie en een snelle thuislevering garanderen tevredenheid!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!