< Terug naar Stofzuigen & reinigen

Stofzakken

(40 producten)

40 producten in categorie "Stofzakken" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Bij Unigro vind je stofzakken van voorname merken zoals Electrolux, Hoover, DOMO, Philips en KALORIK. Is jouw stofzuiger aan een nieuwe zak toe, dan ben je hier dus op de juiste pagina belandt.

Unigro stofzakken

Onze collectie stofzakken bevat recipiënten van Hoover, Philips, DOMO, Electrolux en KALORIK. Handig zijn daarbij onze merksets van acht of tien exemplaren per verpakking. Bijzonder is ook de Wonderbag Universal set, waarin je vijf microvezel-stofzakken terugvindt voor in de compacte Rowenta stofzuigers. Uniek is verder nog onze vacuüm opberghoes. Hij helpt je om plaats te besparen in je linnenkast en beschermt je kleding tegen huismijten en stof. Het proces is erg simpel. Je legt de gewenste items in de zak, sluit hem goed af en zuigt er vervolgens de lucht uit met je stofzuiger. De hoes is gemaakt uit doorzichtig plastiek en meet 96 x 136 cm. Hij wordt geleverd met gebruiksaanwijzing.

Stofzakken kopen bij Unigro

Online stofzakken kopen is erg eenvoudig bij Unigro. Als een van de grootste webshops van België staan wij immers altijd garant voor een snelle en betrouwbare service. De levering verloopt daarbij helemaal volgens jouw wensen. Je kunt je pakket afhalen bij een van onze afhaalpunten of je kunt kiezen voor een handige thuisbezorging. Ben je achteraf toch nog ontevreden over je product, of heb je toevallig een miskoop gedaan? Dan kun je je aankopen bij ons altijd gratis retourneren, tot veertien dagen na ontvangst van de goederen. Aankopen op krediet zijn altijd mogelijk. (Opgelet: geld lenen kost ook geld.)

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!