150€ aan kortingen cadeau + de keuze uit 3 fantastische cadeau-aanbiedingen Gebruik promocode Z20442B Meer informatie

Hifi & multimedia

Shop op categorie

De meest gekochte producten

XIAOMI Mi A2 32 GB
XIAOMI Mi A2 32 GB
€ 299,97
of
€ 18,88
/ maand
Spel Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch
Spel Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch
€ 89,97
of
€ 9,67
/ maand
Archos 101s Oxygen - Tablet Android 9.0 (Pie) 32 GB 10.1
Archos 101s Oxygen - Tablet Android 9.0 (Pie) 32 GB 10.1" IPS (1900 x 1200) USB host microSD sleuf
€ 229,98
of
€ 15,23
/ maand
Sony MHC-V72D - AV-systeem zwart
Sony MHC-V72D - AV-systeem zwart
€ 719,97
of
€ 36,63
/ maand
Hifi en multimedia bij Unigro
Unigro is dé plek voor bijna alles wat u in en om het huis nodig hebt. Ook op het gebied van hifi en multimedia is Unigro de webwinkel waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden. Onder hifi en multimedia vallen zaken zoals computers, televisies, camera's, games en hifiketens. Uiteraard is Unigro helemaal up-to-date. Op heel wat gebieden hebben wij populaire innovaties in de schappen. Dus ook de nieuwste tablets en gsm's. Bij Unigro vindt u een hele rist modellen iPhones en smartphones van diverse merken. Maar uiteraard hoeft u niet per se voor de nieuwste modellen te gaan. Unigro heeft ook eenvoudige toestellen in de aanbieding, voor iedereen die geen behoefte heeft aan het allernieuwste gadget.
Geluidskwaliteit
Voor een goede hifiketen, radio of speakerset bent u bij Unigro aan het juiste adres. Op het gebied van audio is oude technologie weer helemaal in. Veel mensen kiezen toch weer voor de platenspeler. Downloaden is tegenwoordig zo gemakkelijk, dat veel mensen geen cd's meer kopen. Een platenspeler is echter een mooi apparaat, en platen zijn echte sierobjecten, die u niet alleen koopt voor de muziek, maar ook voor de prachtige hoezen. Om aan de vraag naar lp-spelers te voldoen heeft Unigro een aantal prachtige ouderwetse platenspelers in het gamma van producten zitten. Zo vinden ook nostalgische mensen bij ons wat ze zoeken. Los daarvan hebben wij uiteraard ook andere handige zaken als wekkerradio's, gewone radio's en hoofdtelefoons in ons assortiment, naast speakersets en iPod docking stations.
De voordelen van Unigro
Hifi en multimedia kopen bij Unigro heeft tal van voordelen. Om te beginnen, hoeft u de deur niet meer uit. Met een aantal klikken hebt u al besteld wat u nodig hebt. U kunt dus heel snel genieten van het product dat u gekocht hebt. Daarnaast hebben wij een heel compleet assortiment. Wij bieden producten aan van een groot gamma van merken en types, zodat iedereen vindt wat hij nodig heeft. Tevredenheid van de klant vinden wij zeer belangrijk, dus staan wij altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Heeft u iets nodig op het gebied van hifi en multimedia? Koop het op Unigro.be!
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan