Let op, geld lenen kost ook geld. (1)

Hifi & multimedia

Shop op categorie

De meest gekochte producten

Afneembare lederen wallet case DECODED - iPhone 14 Plus
Afneembare lederen wallet case DECODED - iPhone 14 Plus
€ 69,99
€ 49,98
-28%
of
€ 7,61
/ maand
Draagbare bluetooth luidspreker SHARP GX-BT60(BL)
Draagbare bluetooth luidspreker SHARP GX-BT60(BL)
€ 24,99
€ 15,99
-36%
of
€ 4,16
/ maand
Lederen back cover DECODED - iPhone 14 en 13
Lederen back cover DECODED - iPhone 14 en 13
€ 49,98
€ 39,99
of
€ 7,05
/ maand
Fototoestel Instax mini 12 FUJIFILM
Fototoestel Instax mini 12 FUJIFILM
€ 99,99
€ 76,98
-23%
of
€ 8,40
/ maand
Hifi en multimedia bij Unigro
Unigro is dé plek voor bijna alles wat u in en om het huis nodig hebt. Ook op het gebied van hifi en multimedia is Unigro de webwinkel waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden. Onder hifi en multimedia vallen zaken zoals computers, televisies, camera's, games en hifiketens. Uiteraard is Unigro helemaal up-to-date. Op heel wat gebieden hebben we populaire innovaties in de schappen. Dus ook de nieuwste tablets en gsm's. Bij Unigro vindt u een hele rist modellen iPhones en smartphones van diverse merken. Maar uiteraard hoeft u niet per se voor de nieuwste modellen te gaan. Unigro heeft ook eenvoudige toestellen in de aanbieding, voor iedereen die geen behoefte heeft aan het allernieuwste gadget.
Geluidskwaliteit
Voor een goede hifiketen, radio of speakerset bent u bij Unigro aan het juiste adres. Op het gebied van audio is oude technologie weer helemaal in. Veel mensen kiezen toch weer voor de platenspeler. Downloaden is tegenwoordig zo gemakkelijk dat veel mensen geen cd's meer kopen. Een platenspeler is echter een mooi apparaat, en platen zijn echte sierobjecten, die u niet alleen koopt voor de muziek, maar ook voor de prachtige hoezen. Om aan de vraag naar lp-spelers te voldoen, heeft Unigro een aantal prachtige ouderwetse platenspelers in zijn gamma zitten. Zo vinden ook nostalgische mensen bij ons wat ze zoeken. Los daarvan hebben we uiteraard ook andere handige zaken als wekkerradio's, gewone radio's en hoofdtelefoons in ons assortiment, naast speakersets en iPod docking stations.
De voordelen van Unigro
Hifi en multimedia kopen bij Unigro heeft tal van voordelen. Om te beginnen, hoeft u de deur niet uit. Met een aantal klikken hebt u al besteld wat u nodig hebt. U kunt dus heel snel genieten van het product dat u gekocht hebt. Daarnaast hebben we een heel compleet assortiment. We bieden producten aan van een groot gamma van merken en types, zodat iedereen vindt wat hij nodig heeft. Tevredenheid van de klant vinden wij zeer belangrijk, dus staan wij altijd klaar voor vragen en opmerkingen. Hebt u iets nodig op het gebied van hifi en multimedia? Koop het op Unigro.be!
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan