< Terug naar Computer & tablets

Desktops

(10 producten)

10 producten in categorie "Desktops" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Als elektrospecialist heeft Unigro ook aan de computerliefhebbers gedacht. Ben je op zoek naar een nieuwe desktop pc en/of toebehoren, dan is deze pagina iets voor jou. Hieronder vind je onze slimme selectie personal computers. Duik snel in ons aanbod.

De pc's van Unigro

Voor onze collectie pc's gaan wij resoluut voor de topkwaliteit van topmerken. Huisleveranciers zijn Medion en Apple. In onze online shop, een van de grootste van België, worden zowel instap pc's als gaming pc's opgenomen. Je kunt er terecht voor complete sets (inclusief schermen) of voor 'losse' stukken: van box tot toetsenbord, van muis tot monitor. Onze topset is de gaming pc van Medion. Hij heef een Intel Core i7 processor van 3,2 GHz, en een harde schijf van 1 TB. Zo krijg je een uiterst krachtige pc, die je elke dag op de proef kunt stellen

Koop je pc online bij Unigro

Koop je je pc en/of toebehoren online bij Unigro, dan geniet je 100% garantie op je aankoop. Bovendien verzeker je jezelf zo van een optimale service, inclusief een snelle levering op maat. Daarvoor kun je bijvoorbeeld terecht in een ons handige afhaalpunt, of je kunt je product gewoon laten leveren waar en wanneer jij dat wil. Wil je graag het directe genot van je desktop, dan kun je bij ons ook per maand betalen. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!