< Terug naar Computer & tablets

Laptops

(46 producten)

46 producten in categorie "Laptops" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Overal aangenaam werken, de e-mail checken, social media bijwerken of foto’s bewerken. Dat doet u natuurlijk met een fijne laptop. Anders dan een desktop computer zijn deze notebooks handig in formaat en kunt u deze computer overal mee naar toe nemen. Dat betekent lekker op de bank of zelfs in bed, op vakantie en in de tuin. Er is altijd een notebook die helemaal past bij uw wensen en stijl.

Stijlvol & snel

De nieuwste laptops zijn uiteraard uitgerust met Windows 10 – behalve uiteraard de Macbooks die zijn voorzien van het nieuwste iOS besturingsprogramma. Een notebook is vooral handig voor onderweg. Maak het nog handiger met de Acer notebook & tablet in één. Of kiest u toch voor het stijlvolle design van de Lenovo Ideapad. Wie houdt van een kleurtje is bij Acer ook aan het juiste adres. Net wat past bij uw stijl. Want een notebook is uiteraard net zo persoonlijk als uw andere gadgets. De nieuwste Windows zorgt ervoor dat u altijd snel kunt werken.

Snel in huis

Dankzij Unigro heeft u de nieuwste notebooks ook snel in huis. U bepaalt zelf het afleveradres. Dit betekent dat we de nieuwe computer ook kunnen brengen op uw kantooradres of bij uw buren. Daarnaast is het mogelijk om contant en online te betalen. Wilt u de computer in kleine maandelijkse termijnen betalen? Dan is dat ook zeker geen probleem. Let op, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!