Let op, geld lenen kost ook geld. (1)
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Beeldschermgrootte in inch
GPU-model (grafische kaart)
Processor
Specificaties
Status

Laptops

Gekozen filters:MedionAlles wissen
1 - 8 van 8 artikelen
Sorteren op:
Notebook MEDION Akoya E3221
nieuw
€379,98
of
€23,92
per maand
Notebook MEDION E14409 EDU
€599,97
of
€33,01
per maand
Notebook MEDION Erazer Crawler MD62296 - Win11
€1.199,97
of
€58,88
per maand
Notebook MEDION Erazer Crawler MD62301 - Win11
€1.349,97
of
€63,44
per maand
pagina 1 van 1

Laptop Medion bij Unigro

Als een van de grootste webshops in België zal het u niet verbazen dat u ook voor een laptop terecht kan bij Unigro. Unigro gaat er immers prat op om alles in huis te hebben dat u ook maar nodig zou kunnen hebben in en rond het huis. Om even een open deur in te trappen: het spreekt voor zich dat een laptop zeker en vast tot deze categorie behoort.

Medion: Prijs-kwaliteit

Zo hebben we bij Unigro een uitstekend aanbod aan Medion Laptops in het assortiment zitten. De laptops van Medion staan voornamelijk bekend om hun uitstekende Prijs-kwaliteits verhouding. Die prijs is overigens aan de lage kant wat maakt dat een laptop van Medion een uitstekende keuze is als u graag een koopje doet. Ook chromebooks en notebooks kunt u overigens terugvinden op deze pagina en bij Unigro. Niet iedere gebruiker van deze technologische hoogstandjes is immers dezelfde en niet iedere gebruiker heeft dan ook nood aan een volwaardige laptop. Neem gerust een kijkje en kies welke laptop van Medion u het meeste aanspreekt: spijt zult u er zeker niet van hebben.

De snelste levering bij Unigro

Niets is zo vervelend als dagen aan een stuk te moeten wachten tot die nieuwe laptop eindelijk voor uw deur verschijnt. Dat beseffen we bij Unigro maar al te goed. Vandaar dat we sterk ingezet hebben op een snelle thuislevering waar en wanneer u ook maar wilt. Zo ligt de controle van de afhandeling van de bestelling waar deze hoort te liggen. Bij u, de klant.

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan