< Terug naar Computer & tablets

Printers & multifunctionals

(77 producten)

77 producten in categorie "Printers & multifunctionals" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

De moderne woning kan niet meer zonder computers. Printers en zogenaamde multi-functionals horen daar natuurlijk ook bij. Daarom voorziet Unigro hieronder een uitgebreide pagina voor alles wat aan en rond u printer hangt. Als een van de grootste online winkels van België, bieden wij u een uitgebreide collectie printers en accessoires.

Unigro's multi-functionals

Printers blijven toch een eigenaardig beestje. Vaak lijken ze een eigen wil te hebben, net op het moment dat u ze nodig hebt. Bovendien is het niet altijd gemakkelijk om de juiste benodigdheden met de juiste machine te verbinden, laat staan om de nodige producten vervolgens ook nog te vinden. Om uw leven te vergemakkelijken brengt Unigro daarom alles bij elkaar op een overzichtelijke pagina. Hier vindt u dus niet enkel het print-toestel dat u zoekt, maar ook de passende patronen (al dan niet in kleur) en toners. Zo valt u dus nooit meer zonder inkt net als u die ene belangrijke print moet maken.

Een betaling op jouw maat

Zeker bij multi-functionals is het dan natuurlijk wel nog belangrijk dat de levering vlot en vooral snel gebeurt. Ook daaraan hebben wij uiteraard gedacht. Of u nu gaat voor een printer, cartridge of toner: op onze site geniet u niet enkel van de beste voorwaarden, maar ook van een snelle en efficiënte levering. Bovendien geniet u 100% garantie en kun u eventueel zelfs profiteren van de betaling per maand. Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!