< Terug naar Computer & tablets

Printers HP

(45 producten)

45 producten in categorie "Printers & multifunctionals" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een goede printer is vandaag ook in uw huishouden vast een onmisbaar onderdeel. De kinderen moeten weer wat printen voor school of u of uw partner dienen voor de zoveelste keer een stapel documenten te doorworstelen: het is een realiteit van elke dag in heel wat huishoudens. Het spreekt dat ook voor zich dat hierbij kunnen steunen op een echte goede multi-functionele printer eerder een noodzaak dan een luxe is.

HP printers: kwaliteit boven

HP is niet voor niets een van de bekendste bedrijven die printers op de markt brengen. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en bovenal betrouwbaarheid. Niets is immers zo vervelend als een printer in huis halen die dan slechts sporadisch blijkt te werken. U kent het wel: het type printer dat dienst weigert net als er wel wat tempo gemaakt mag worden. Niet zo bij HP. Bovendien produceert HP naast printers ook HP toners, HP inktcartridges en meer. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over eventuele problemen met de comptabiliteit van alle materialen. Unigro kiest enkel voor merken met kwaliteit en HP voldoet zonder enige twijfel aan deze beschrijving.

Garantie van tevredenheid

Waar de kwaliteit van HP printers een sterk verkoopargument is is de service van Unigro dat misschien nog wel meer. Unigro garandeert immers niet alleen een snelle thuislevering maar bovendien kunt u betalen zoals u dat het liefste wilt. Een betaling op maat is toch ook wel exact wat u mag verwachten van een moderne onderneming. Uw glimlach: dat is de garantie van Unigro.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!