Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Status

Schermen

Dummyfestival
Dummyfestival
1 - 22 van 22 artikelen
Sorteren op:
pagina 1 van 1
Je zoekt dus een nieuw scherm voor je televisie of computer. Dan ben je hier inderdaad op de juiste pagina terechtgekomen. Hieronder heeft Unigro, een van de grootste online winkels van België, voor jou immers een kwaliteitsvolle selectie gemaakt van de beste schermen van het moment. Duik snel in onze online shop en vind wat je zoekt.
Een Unigro scherm
Als specialist in elektronica en huishoudtoestellen kiest Unigro altijd voor het beste. Dat is niet anders voor onze collectie monitoren. Of je ze nu wilt gebruiken als televisiescherm, dan wel als computerscherm, in onze overzichtelijke webshop vind je altijd een screen op jouw maat. Belangrijke leveranciers zijn topmerken zoals Acer, Iiyama, Lenovo en Philips.
Je scherm online kopen bij Unigro
Koop je je nieuwe monitor online bij Unigro, dan geniet je van een aantal voordelen. Zo krijg je hier altijd 100% garantie op je aankoop en kun je je levering volledig op maat laten verlopen. Daarbij kun je je product laten leveren waar en wanneer je maar wilt. Wil je graag onmiddellijk kunnen genieten van een van onze schermen, dan kun je bij ons ook per maand betalen. Let op, geld lenen kost ook geld.
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan