< Terug naar Computer & tablets

Schermen

(20 producten)

20 producten in categorie "Schermen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Je zoekt dus een nieuw scherm voor je televisie of computer. Dan ben je hier inderdaad op de juiste pagina terechtgekomen. Hieronder heeft Unigro, een van de grootste online winkels van België, voor jou immers een kwaliteitsvolle selectie gemaakt van de beste schermen van het moment. Duik snel in onze online shop en vind wat je zoekt.

Een Unigro scherm

Als specialist in elektronica en huishoudtoestellen kiest Unigro altijd voor het beste. Dat is niet anders voor onze collectie monitoren. Of je ze nu wilt gebruiken als televisiescherm, dan wel als computerscherm, in onze overzichtelijke webshop vind je altijd een screen op jouw maat. Hofleveranciers zijn topmerken zoals Samsung, Acer en Elite Display. Pronkstuk is ongetwijfeld de Samsung S27D590P LED monitor van 27 inch. Hij produceert maar liefst 16,7 miljoen kleuren en heeft een native resolutie van 1920 x 1080 px.

Je scherm online kopen bij Unigro

Koop je je nieuwe monitor online bij Unigro, dan geniet je van een aantal voordelen. Zo krijg je hier altijd 100% garantie op je aankoop en kun je je levering volledig op maat laten verlopen. Daarbij kun je kiezen om je product kosteloos af te halen in een van onze handige afhaalpunten, of je kunt het laten leveren waar en wanneer je maar wil. Wil je graag onmiddellijk kunnen genieten van een van onze schermen, dan kun je bij ons ook per maand betalen. Wel vragen we je als klant dan ook altijd om even op te letten: geld lenen kost ook geld.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!