< Terug naar Computer & tablets

Tablets

(30 producten)

30 producten in categorie "Tablets" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Het is zo gemakkelijk: nog even de e-mail checken op de bank of een filmpje kijken in bed met een tablet. Geen gedoe met computersnoeren of een toetsenbord (al kunt u die er in veel gevallen wel bij kopen), maar met een handig touchscreen. Zo heeft u de wereld, social media en games gewoon onder uw vingertoppen. Voor zaken als Netflix en Internet kiest u een internettablet.

Verschillende uitvoeringen

Er zijn veel mobiele apparaten verkrijgbaar met een touchscreen. Naast de altijd populaire iPad en Galaxy tab, kunt u ook kiezen voor een smartphone met een groter beeldscherm voor het spelen van spelletjes of het bijhouden van social media. De internettablets kunnen via het wifi signaal op een draadloos internetnetwerk worden aangesloten.

Snel in huis

Bestel uw nieuwe touchpad vandaag nog bij Unigro en u ontvangt het razendsnel in huis. Wij bieden u de mogelijkheid om zelfs te betalen in kleine, maandelijkse termijnen. Let op, geld lenen kost ook geld. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan de bestelling, dan kunt u deze altijd binnen 14 dagen na aankoop retourneren of ruilen. Zie hiervoor alle voorwaarden onder het kopje ‘Tevreden of terugbetaald’ hier op de website.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!