< Terug naar Fotografie

Fotografie Accessoires

(6 producten)

6 producten in categorie "Fotografie Accessoires" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Fotografie accessoires bij Unigro

Heeft u accessoires nodig voor uw camcorder, fotocamera of actioncamera? Unigro heeft alles om het maken van de mooiste foto’s en video’s mogelijk te maken. Of het nu gaat om steuntjes om actioncamera’s op te plaatsen, geheugenkaarten, opladers voor in de auto en stevige fototassen om uw camera's veilig op te bergen, in onze webwinkel kunt u het allemaal vinden, voor een scherpe prijs.

Alles voor de complete foto en video ervaring

Koopt u een nieuwe camera, vergeet dan niet een extra Scandisk geheugenkaart te bestellen. Zo heeft u altijd voldoende opslagruimte voor uw foto's en films. Ook is een stevige fototas erg handig om de camera, lenzen en accessoires compact mee te nemen. Het beschermt de dure apparatuur ook meteen tegen schokken en krassen. Gaat u met een actioncamera op pad, dan hebben we speciale kits van Sony om al uw acties tijdens het fietsen, surfen en autorijden te kunnen filmen. Denk bijvoorbeeld aan hulpstukken voor het bevestigen van de camera op een helm of voorruit en complete harnassen voor de registratie van live acties. En wilt u op locatie direct uw foto’s uitprinten? Dan is de compacte draadloze printer van Photo cube echt een uitkomst.

Fotoaccessoires bestellen bij Unigro

In onze webwinkel bestelt u eenvoudig alle fotoaccessoires voor een uitstekende prijs, met de prima service en garantie van Unigro. Via onze vlotte verzendservice wordt de bestelling binnen een paar dagen bezorgd op het door u opgegeven adres en tijdstip. Betalen kunt u online doen via de bank of contant bij levering. Ook is het mogelijk te kiezen voor achteraf betalen, een betaling in termijnen of via een krediet (let op: geld lenen kost ook geld). En wilt u het product toch ruilen of retourneren? Dat kan altijd binnen 14 dagen na aankoop.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!