150€ aan kortingen cadeau + -10% extra korting op de massale uitverkoop en de keuze uit 3 fantastische cadeau-aanbiedingen Gebruik promocode Z20442C Meer informatie
Kies uw filter
Meer verfijnen
Kleur
Merk
Prijs
-
Prijs per maand
-
Status

Camcorders

1 - 5 van 5 artikelen
Sorteren op:
Sony Action Cam-HDR-AS50 - Action camera
€269,97
of
€16,99
per maand
Sony Handycam HDR-CX625 - Camcorder - 10
€669,99
of
€35,41
per maand
Panasonic HC-V770 - Camcorder - 1080p /
€519,99
of
€31,21
per maand
Full HD camcorder SONY HDR-CX240
€268,98
of
€16,93
per maand
Sony Handycam HDR-PJ410 - Camcorder with
€399
of
€25,12
per maand
pagina 1 van 1
Flim waar en wanneer u maar wilt dankzij Unigro
Het vastleggen van de voorstelling van de kinderen, het opnemen van die ene spannende voetbalwedstrijd of het filmen van een prachtig moment in de natuur. Voor al deze dingen hebt u een goede camcorder nodig die op de mooiste manier dierbare momenten kan vastleggen. Ontdek meer bij Unigro.
Welke producten kan ik hier vinden?
Unigro is een van de grootste webshops in België en heeft alles voor u klaarstaan om te kunnen filmen en vast te leggen. Wanneer u bijvoorbeeld echte actiemomenten wilt opnemen, kunt u het beste voor een action cam gaan. Het maakt niet uit wat u gaat doen, deze handige en sterke camera’s kunt u altijd meenemen. Voor wat rustigere shots zit u goed met een handycam van bijvoorbeeld Sony met zeer hoge beeldkwaliteit en opnamecapaciteit. Sla alles op, op een van de handige geheugenkaarten van Sandisk die tot wel 16 GB gaan. Zo weet u zeker dat u de mooiste momenten later gewoon weer kunt beleven.
Waarom bestellen zoveel mensen bij Unigro?
Omdat Unigro zo'n groot assortiment heeft en de beste prijzen kan bieden, bestellen steeds meer mensen hier wat ze nodig hebben om te kunnen filmen. U kunt in één keer het gehele bedrag betalen of gebruik maken van termijnen op krediet. Opgelet, geld lenen kost ook geld! Unigro levert snel en betrouwbaar en geeft altijd een honderd procent kwaliteitsgarantie. Ontdek daarom de handycams, action cams, geheugenkaarten en meer in verschillende uitvoeringen en merken om uw filmwensen waarheid te maken.
0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan