< Terug naar Fotografie

Camcorders

(5 producten)

5 producten in categorie "Camcorders" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Flim waar en wanneer u maar wilt dankzij Unigro

Het vastleggen van de voorstelling van de kinderen, het opnemen van die ene spannende voetbalwedstrijd of het filmen van een prachtig moment in de natuur. Voor al deze dingen hebt u een goede camcorder nodig die op de mooiste manier dierbare momenten kan vastleggen. Ontdek meer bij Unigro.

Welke producten kan ik hier vinden?

Unigro is een van de grootste webshops in België en heeft alles voor u klaarstaan om te kunnen filmen en vast te leggen. Wanneer u bijvoorbeeld echte actiemomenten wilt opnemen, kunt u het beste voor een action cam gaan. Het maakt niet uit wat u gaat doen, deze handige en sterke camera’s kunt u altijd meenemen. Voor wat rustigere shots zit u goed met een handycam van bijvoorbeeld Sony met zeer hoge beeldkwaliteit en opnamecapaciteit. Sla alles op, op een van de handige geheugenkaarten van Sandisk die tot wel 16 GB gaan. Zo weet u zeker dat u de mooiste momenten later gewoon weer kunt beleven.

Waarom bestellen zoveel mensen bij Unigro?

Omdat Unigro zo'n groot assortiment heeft en de beste prijzen kan bieden, bestellen steeds meer mensen hier wat ze nodig hebben om te kunnen filmen. U kunt in één keer het gehele bedrag betalen of gebruik maken van termijnen op krediet. Opgelet, geld lenen kost ook geld! Unigro levert snel en betrouwbaar en geeft altijd een honderd procent kwaliteitsgarantie. Ontdek daarom de handycams, action cams, geheugenkaarten en meer in verschillende uitvoeringen en merken om uw filmwensen waarheid te maken.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!