< Terug naar Fotografie

Fototoestellen Nikon

(7 producten)

7 producten in categorie "Fototoestellen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Voor elk moment het perfecte Nikon fototoestel

Van het wereldmerk Nikon biedt Unigro een uitgebreide selectie digitale fototoestellen. Van eenvoudig bedienbare compact camera’s tot professionele reflexcamera’s en spiegelreflexcamera’s met verwisselbare lenzen. Met een Nikon in de hand zult u alle belangrijke momenten helder, scherp en in fantastische volle kleuren vastleggen.

Met een Nikon digitale compact camera op stap

Voor vakanties en ander avontuur leveren de zogeheten compact digitale fototoestellen prachtige opnamen, die u kunt laten uitprinten voor het fotoalbum of online kunt delen met familie en vrienden. De camera’s zijn licht in gewicht, makkelijk instelbaar, reageren razendsnel en hebben een comfortabel zoombereik. U vindt ze bij ons met uiteenlopende specificaties in verschillende trendy kleuren.

Met Nikon kent uw creativiteit geen grenzen

Camera instellingen perfectioneren, lenzen aanpassen aan de omstandigheden, extra flitskracht inzetten, en veel meer is mogelijk met digitale reflexcamera of digitale spiegelreflexcamera van Nikon. Het verschil tussen de twee typen zit slechts in de manier waarop u als fotograaf het beeld bekijkt. Bij reflexcamera’s ziet u zowel op het Lcd-scherm als in de zoeker een elektronisch opgemaakt beeld, terwijl bij spiegelreflexcamera’s een optisch beeld (weerkaatst door spiegels) in de zoeker verschijnt. Voor beide typen zijn er modellen met verschillende maximale resoluties (aantal megapixels) voor het schieten van foto’s en het maken van video opnamen. Nikon is uitermate sterk in het balanceren van de resolutie met de functies van hun fototoestellen. Bij Unigro zijn we sterk in het balanceren van uw wensen en behoeften met de mogelijkheden binnen uw budget. Bekijk de scherpe prijzen op de diverse modellen Nikon fototoestellen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!