< Terug naar Fotografie

Fototoestellen Sony

(10 producten)

10 producten in categorie "Fototoestellen" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Fototoestel Sony bij Unigro

Als een van de grootste webshops van België kan Unigro op geen enkel gebied achterblijven: zo ook niet met het assortiment fototoestellen en accessoires van Sony. Want zegt u nu zelf: wat is mooier dan met een toptoestel herinneringen voor de eeuwigheid vast te leggen op de gevoelige plaat?

Het perfecte plaatje

Er zijn nog nooit zo veel optie’s in de wereld geweest om al uw foto’s groot en klein aan de wereld te laten zien. Via Facebook, Pintrest, Instagram en nog zo veel meer is het makkelijker dan ooit geworden om een echte expositie te maken van uw werk en foto’s. Maar om die perfecte plaatjes vast te kunnen leggen hebt u natuurlijk een goed toestel nodig. Waarom dan niet ineens een toestel van een bewezen kwaliteit en duurzaamheid van een bekend merk als Sony? Er zijn heel wat fototoestellen van Sony beschikbaar in ons assortiment zodat u zeker het model vindt dat bij u past. Of dat nu een echte professionele camera is of simpelweg een doodgewone digitale fotocamera: Unigro heeft het voor u. Ook modellen met verwisselbare objectieven van dit topmerk behoren tot de mogelijkheden.

De garantie van Unigro

Een fototoestel kopen is natuurlijk altijd een leerproces. Het kan in extreme gevallen zo zijn dat het toestel na nader bekijken niet helemaal bij u past. Dat hoeft geen probleem te zijn. In veel gevallen kunt u uw fototoestel immers binnen de 14 dagen ruilen. Voor verdere informatie verwijzen we u graag door naar de pagina betreffende de garantie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!