< Terug naar Gaming

Consoles

(7 producten)

7 producten in categorie "Consoles" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

De nieuwste consoles tegen voordelige prijzen

Consoles, geweldig om te hebben, nog leuker om te krijgen. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor uw tiener of gewoon voor uzelf, bij Unigro kunt u het vinden. Wij bieden consoles van Nintendo, Microsoft, Sony en meer aan voor voordelige prijzen. Ontdek het zelf.

Met of zonder spel

U kunt een console los kopen of in combinatie met een spel. In dit laatste geval kunt u meteen beginnen met spelen. Zo is bijvoorbeeld de Xbox One te verkrijgen met Fortnite. Of de PS4 met Spider-Man. Wanneer u houdt van puzzelspellen en innovatie, dan is de DS van Nintendo wellicht iets voor u. Neem ook een kijkje bij diverse andere consoles. Stuk voor stuk goede aankopen voor een aanzienlijk lage prijs.

Betaal in één keer of in termijnen

Omdat de aankoop van een nieuwe console niet voor iedereen even gemakkelijk is, bieden we bij Unigro een slim betaalsysteem aan waarmee u op krediet kunt betalen voor een klein bedrag per maand. Let op, geld lenen kost ook geld. Bovendien zorgen we voor een betrouwbare en snelle levering met honderd procent tevredenheidsgarantie. Ga voor een Xbox One, PS4, DS of meer om binnen de kortste keren te genieten van de nieuwste spellen of om iemand een heel mooi cadeau te geven. Bestel vandaag nog en u krijgt een gratis geschenk bij uw bestelling, helemaal van ons.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!