< Terug naar Gaming

Console Playstation 4 (PS4)

(2 producten)

2 producten in categorie "Consoles" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

PS4: voor elke leeftijd

Weg is de tijd dat spelconsoles enkel en alleen maar het domein waren van kinderen. Dankzij de huidige technologie zijn de consoles van vandaag echt voor alle leeftijden. Er is dan ook zo'n grote variatie aan games beschikbaar dat een Playstation 4 een kind blij kan maken en ook u blij als een kind kan maken. Bij Unigro kunt u dan ook zonder problemen een Playstation 4 op de kop tikken.

Uren spelplezier

De Playstation 4 is met voorsprong de best verkopende console ter wereld. Dat is ook niet vreemd: met zijn makkelijk te leren besturing, sterke graphics en ontelbare mogelijkheden is de Playstation 4 simpelweg een echt manusje van alles. De rekenkracht van dit toestel gaat zelfs het petje van heel wat laptops te boven. Het toestel van Sony is dan ook naar het beeld van zijn moederbedrijf: uitstekend van kwaliteit. Dompel uzelf dan ook onder in een droomwereld en bestel de Playstation 4 van uw keuze. Met een geheugen van 500 GB kunt u meteen beginnen gamen naar hartenlust. Niet twijfelen dus!

Betaal zoals u het wil

De aankoop van een nieuwe Playstation 4 is niet altijd meteen haalbaar. Vandaar ook dat u bij Unigro de volledige controle hebt over hoe u wenst te betalen. Zo is het bij Unigro geen enkel probleem om op krediet te kopen: zo kunt u al beginnen spelen voor een klein bedrag per maand. Opgelet, geld lenen kost ook geld! Zeg nu zelf: u wilt toch ook liever meteen beginnen gamen dan nog maanden te moeten wachten?

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!