Gigantische uitbreiding van Meubelen & Deco: ga snel een kijkje nemen Meer informatie
Kies uw filter
Prijs
-
Prijs per maand
-
Merk
Status

Console Playstation 4 (PS4)

Dummyfestival
Dummyfestival
Gekozen filters:Ps4Alles wissen
1 - 3 van 3 artikelen
Sorteren op:
PS4 console PRO 1 TB
€489,99
of
€30,85
per maand
PS4 console SLIM 500 GB + 3 games
€449,97
of
€28,33
per maand
PS4 console 500 GB + FIFA 21
€449,97
of
€28,33
per maand
pagina 1 van 1

PS4: voor elke leeftijd

Weg is de tijd dat spelconsoles enkel en alleen maar het domein waren van kinderen. Dankzij de huidige technologie zijn de consoles van vandaag echt voor alle leeftijden. Er is dan ook zo'n grote variatie aan games beschikbaar dat een Playstation 4 een kind blij kan maken en ook u blij als een kind kan maken. Bij Unigro kunt u dan ook zonder problemen een Playstation 4 op de kop tikken.

Uren spelplezier

De Playstation 4 is met voorsprong de best verkopende console ter wereld. Dat is ook niet vreemd: met zijn makkelijk te leren besturing, sterke graphics en ontelbare mogelijkheden is de Playstation 4 simpelweg een echt manusje van alles. De rekenkracht van dit toestel gaat zelfs het petje van heel wat laptops te boven. Het toestel van Sony is dan ook naar het beeld van zijn moederbedrijf: uitstekend van kwaliteit. Dompel uzelf dan ook onder in een droomwereld en bestel de Playstation 4 van uw keuze. Met een geheugen van 500 GB kunt u meteen beginnen gamen naar hartenlust. Niet twijfelen dus!

Betaal zoals u het wil

De aankoop van een nieuwe Playstation 4 is niet altijd meteen haalbaar. Vandaar ook dat u bij Unigro de volledige controle hebt over hoe u wenst te betalen. Zo is het bij Unigro geen enkel probleem om op krediet te kopen: zo kunt u al beginnen spelen voor een klein bedrag per maand. Opgelet, geld lenen kost ook geld! Zeg nu zelf: u wilt toch ook liever meteen beginnen gamen dan nog maanden te moeten wachten?

0 producten vergelijken
Kies meer dan 1 artikel om te vergelijken
Vergelijken
Even geduld...
Even geduld...
U ziet zo dadelijk de prijs per maand
Even geduld...
Uw voordelen komen er aan