< Terug naar Gaming

Console Xbox One

(2 producten)

2 producten in uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Xbox bij Unigro

Unigro is één van de grootse webshops in België, waar u terecht kan voor een breed scala aan producten. Wij hebben uiteraard ook een uitgebreid assortiment Xbox-producten van Microsoft. Hier vindt u een overzicht van de Xbox gaming consoles en toebehoren van Unigro.be.

Game er lustig op los met Unigro

Voor alle Xbox gaming consoles, zoals de Xbox One, kunt u terecht bij Unigro. Als u een fanatieke gamer bent wilt u het beste en het nieuwste van Microsoft Xbox. Xbox bevindt zich al jaren aan de top van de wereld van de gaming. De strak ontworpen consoles, met een uitstekende collectie aan games, zijn een must voor elke gamer. Voordat u het weet speelt u de spannendste games met vrienden, family of online, tegen de rest van de wereld. Haal de spectaculairste spellen in huis en de essentiële accessoires, allemaal via één webshop.

Bestel nu bij Unigro en profiteer!

Xbox-producten bestellen bij Unigro is simpel en eenvoudig. Bovendien kunt u op verschillende wijzen betalen. Zo kan u de Xbox-producten contant betalen, maar ook via internetbankieren, met ecocheques of met onze partnercard. Wat u het makkelijkst vindt. Daarnaast mikt Unigro op een razendsnelle levering op uw thuisadres of elk ander gewenst adres. Afhalen bij de aangewezen ophaalpunten is ook mogelijk via Unigro. Mocht het product nou niet bevallen, of niet aan de verwachtingen of specificaties voldoen: geen zorgen, Unigro biedt garantie op uw bestelling. Als u binnen 14 dagen contact op neemt met onze klantenservice kunt u het product in de meeste gevallen ruilen.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!