Spel Assassin’s Creed Syndicate Special Ed. PS4

Bestelnummer: 0969138

Geleverd binnen E wekenLonden, 1868. De industriële revolutie luidt een gouden tijdperk in, met uitvindingen die het leven van miljoenen mensen voorgoed veranderen dankzij technologie die men tot dan nog onmogelijk achtte. Steeds meer mensen trekken naar Londen, aangetrokken door de kansen die deze nieuwe wereld biedt. Een wereld die niet langer bestuurd wordt door koningen, keizers, politici of religie, maar door een nieuwe, gemeenschappelijke leider: geld.

Het rijk draait op volle toeren, maar niet iedereen kan hie…
Meer informatie

9,53 € / maand

of 79,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 9 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 9,53 €
  • Kredietbedrag: 79,99 €
  • Totaal te betalen bedrag : 85,77 €
  • Debetrentevoet: 18,42% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,42%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Londen, 1868. De industriële revolutie luidt een gouden tijdperk in, met uitvindingen die het leven van miljoenen mensen voorgoed veranderen dankzij technologie die men tot dan nog onmogelijk achtte. Steeds meer mensen trekken naar Londen, aangetrokken door de kansen die deze nieuwe wereld biedt. Een wereld die niet langer bestuurd wordt door koningen, keizers, politici of religie, maar door een nieuwe, gemeenschappelijke leider: geld.

Het rijk draait op volle toeren, maar niet iedereen kan hiervan genieten. De arbeiders in de stad leven als slaven en sterven op jonge leeftijd in bittere armoede, terwijl de rijken de touwtjes in handen hebben. In hun strijd om te overleven verenigen de arbeiders zich in nieuwe soorten families, de gangs, en wenden ze zich tot de criminaliteit. Ze leveren een wanhopige strijd, tot de Assassins hen te hulp schieten en een oude strijd aangaan met de leiders van Londen. Een strijd die zal weerklinken doorheen de hele geschiedenis, van de onderwereld tot aan de top.

Jacob Frye, het hoofdpersonage in Assassin’s Creed Syndicate, verandert het lot van miljoenen mensen samen met zijn tweelingzus Evie. Samen leiden zij de onderwereld om te strijden tegen het corrupte Londen in dit bloedstollende avontuur.

Genre: actie/avontuur. Spel bevat uitingen van geweld. Vanaf 18 jaar. Meertalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!