Meer afbeeldingen

  • Spel Call Of Duty: Black Ops III voor Xbox One

Spel Call Of Duty: Black Ops III voor Xbox One

Bestelnummer: 0969143

Geleverd binnen E wekenTreyarch, ontwikkelaar van de twee meest gespeelde games in de geschiedenis van Call of Duty, keert terug met Call of Duty: Black Ops III. De meermaals bekroonde studio heeft na een ontwikkelperiode van drie jaar zijn eerste titel voor de nieuwe generatie consoles ontwikkeld. De Black Ops-serie breidt nu uit met Call of Duty: Black Ops III, een spel dat zich afspeelt in een donkere en duistere toekomst. Zo is er een nieuw soort Black Ops-soldaat, bij wie de grenzen tussen mens en robot compleet …
Meer informatie

8,96 € / maand

of 82,98 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 10 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 8,96 €
  • Kredietbedrag: 82,98 €
  • Totaal te betalen bedrag : 89,60 €
  • Debetrentevoet: 18,45% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,45%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Treyarch, ontwikkelaar van de twee meest gespeelde games in de geschiedenis van Call of Duty, keert terug met Call of Duty: Black Ops III. De meermaals bekroonde studio heeft na een ontwikkelperiode van drie jaar zijn eerste titel voor de nieuwe generatie consoles ontwikkeld. De Black Ops-serie breidt nu uit met Call of Duty: Black Ops III, een spel dat zich afspeelt in een donkere en duistere toekomst. Zo is er een nieuw soort Black Ops-soldaat, bij wie de grenzen tussen mens en robot compleet vervaagd zijn. De technologie zet de toon van het nieuwe oorlog voeren.

Call of Duty: Black Ops III combineert drie unieke spelmodi (Campaign, Multiplayer en Zombies), waardoor fans de meest verregaande en meest ambitieuze Call of Duty ooit betreden. De Campaign kan volledig alleen of met maximaal vier spelers gespeeld worden. De Multiplayer is het meest intense en meest meeslepende wat Call of Duty te bieden heeft, met nieuwe manieren om hogerop te komen, jezelf aan te passen en je met je volledige uitrusting op te maken voor de strijd. Zombies biedt je dan weer een ronduit verbluffende ervaring met een geheel eigen verhaallijn.

Call of Duty: Black Ops III speel je volledig online en alle modi hebben hun eigen unieke player XP en vooruitgangssystemen. Het spel biedt ongelooflijke omgevingen, een waanzinnig wapenarsenaal en nooit eerder vertoonde vaardigheden. Ook introduceert Call of Duty: Black Ops III een nieuw systeem dat ervoor zorgt dat al je bewegingen er soepel en natuurlijk uitzien. De geavanceerde technologie is speciaal op maat gemaakt en beschikt over animaties en graphics die het toch al hoge niveau van Call of Duty nog hoger tillen, mede dankzij de baanbrekende belichting en visuele effecten. Genre: actie/avontuur. Spel bevat uitingen van geweld. Vanaf 18 jaar. Meertalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!