Meer afbeeldingen

  • Spel Grand Theft Auto V voor PS4

Spel Grand Theft Auto V voor PS4

Bestelnummer: 0968812

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijkGrand Theft Auto V benut de volledige mogelijkheden van PlayStation 4, Xbox One en PC met grafische en technische verbeteringen over de hele linie die voor een verbluffend nieuw niveau van detail zorgen. Weidsere uitzichten, gedetailleerdere structuren, een hogere verkeersdichtheid en verhoogde resoluties zorgen samen voor nieuw leven in de steden, dorpen, woestijnen en oceanen van Rockstar North's epische interpretatie van Zuid-Californië.

Switch tussen de onderling verbonden levens van Michae…
Meer informatie

9,53 € / maand

of 79,98 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 9 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 9,53 €
  • Kredietbedrag: 79,98 €
  • Totaal te betalen bedrag : 85,77 €
  • Debetrentevoet: 18,46% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,46%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Grand Theft Auto V benut de volledige mogelijkheden van PlayStation 4, Xbox One en PC met grafische en technische verbeteringen over de hele linie die voor een verbluffend nieuw niveau van detail zorgen. Weidsere uitzichten, gedetailleerdere structuren, een hogere verkeersdichtheid en verhoogde resoluties zorgen samen voor nieuw leven in de steden, dorpen, woestijnen en oceanen van Rockstar North's epische interpretatie van Zuid-Californië.

Switch tussen de onderling verbonden levens van Michael, Trevor en Franklin terwijl ze samenwerken bij diverse overvallen (heists) in Los Santos en Blaine County, in de grootste, diepste en rijkste openwereld-ervaring tot nu toe, inclusief toevoegingen zoals nieuwe wilde dieren, verbeterde weers- en schade effecten en veel nieuwe details om te ontdekken. De next gen-upgrade strekt zich ook uit tot Grand Theft Auto Online, een zich steeds verder ontwikkelend Grand Theft Auto universum. Stijg in criminele ranking door samen met andere spelers opdrachten te voltooien en hiermee cash te verdienen, vastgoed en voertuigen aan te schaffen, personages te upgraden, mee te doen in traditionele competitiemodes en je eigen content te creëren en te delen met de Grand Theft Auto gemeenschap.

Alle nieuwe content en gameplay die is gecreëerd sinds de launch van Grand Theft Auto Online, inclusief een reeks van nieuwe jobs, een arsenaal aan wapens, nieuwe voertuigen en vastgoedlocaties en mogelijkheden om karakters aan te passen zijn ook beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Daarnaast zullen er nog nieuwe updates volgen. Spelers hebben bovendien de mogelijkheid om hun personages en voortgang in Grand Theft Auto Online over te zetten naar PlayStation 4, Xbox One of PC. Vanaf 18 jaar. Spel bevat uitingen van geweld. Spel bevat scheldwoorden en/of beledigend taalgebruik. Genre: actie/avontuur. Nederlandstalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!