Meer afbeeldingen

  • Spel Just Dance 2015 voor Wii

Spel Just Dance 2015 voor Wii

Bestelnummer: 0968816

Geleverd binnen E wekenJust Dance 2015 heeft de meest interactieve functies en de beste track list ooit. Wat is er nieuw dit jaar: Er zijn meer dan 100 miljoen Just Dance-spelers uit de hele wereld, en in Just Dance 2015 is deze community minstens even belangrijk met de invoering van de compleet nieuwe Community Remix-functie. Deze functie laat spelers toe om zichzelf op te nemen terwijl ze dansen op muziek van artiesten zoals Ellie Goulding, Pharell Williams en Calvin Harris. Hierna kan je deze opnames delen met ande…
Meer informatie

5,69 € / maand

of 21,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 4 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 5,69 €
  • Kredietbedrag: 21,99 €
  • Totaal te betalen bedrag : 22,76 €
  • Debetrentevoet: 18,04% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,04%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Just Dance 2015 heeft de meest interactieve functies en de beste track list ooit. Wat is er nieuw dit jaar: Er zijn meer dan 100 miljoen Just Dance-spelers uit de hele wereld, en in Just Dance 2015 is deze community minstens even belangrijk met de invoering van de compleet nieuwe Community Remix-functie. Deze functie laat spelers toe om zichzelf op te nemen terwijl ze dansen op muziek van artiesten zoals Ellie Goulding, Pharell Williams en Calvin Harris. Hierna kan je deze opnames delen met andere spelers. De spelers kunnen dan stemmen op hun favorieten, waarna de beelden van deze favorieten door het ontwikkelingsteam in het spel zullen gebracht worden. Miljoenen fans kunnen vervolgens deze beelden gebruiken om tegen/met die opnames te dansen. Ubisoft brengt dit jaar de spelers niet dichter bij het spel, het brengt de spelers in het spel. De favoriete functies van fans zoals de massale multiplayermodus World Dance Floor, videofragment-maker AutoDance en de sing-along Karaoke-functie zijn allemaal terug en herwerkt voor het nieuwe spel.

Met meer dan 40 liedjes is er letterlijk voor elk wat wils. Word "Happy" met Pharell Williams, "Walk this way" met Run DMC & Aerosmith of probeer "Holding out for a Hero" met Bonnie Tyler's krachtige song uit de jaren '80. Of het nu pop, hip-hop of rock is waar je naar zoekt, neem eens een kijkje naar een selectie van liedjes uit Just Dance 2015:

"Happy" van Pharrell Williams, "Problem" van Ariana Grande Ft. Iggy Azalea, "Walk this Way" van Run DMC & Aerosmith, "Summer" van Calvin Harris, "Holding Out for a Hero" van Bonnie Tyler, "Only You (and You Alone)" van The Platters, "The Fox" van Ylvis, "I Love It" van Icona Pop ft. Charli XCX, "Burn" van Ellie Goulding, "Love Me Again" van John Newman en "Tetris" van Dancing Bros. Vanaf 3 jaar. Genre: divers. Meertalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!