Meer afbeeldingen

 • Spel Metroid Prime: Federation Force voor NINTENDO 3DS
 • Spel Metroid Prime: Federation Force voor NINTENDO 3DS

Spel Metroid Prime: Federation Force voor NINTENDO 3DS

Bestelnummer: 0969261

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijkSluit je aan bij de elite van de Galactic Federation en bescherm het heelal in Metroid Prime: Federation Force, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze first-person sci-fi-shooter ontdek je een nieuw avontuur in het Metroid-universum en werk je lokaal of online samen met andere mariniers om bloedstollende coöperatieve missies te voltooien!

De Galactic Federation heeft je nodig! Het heelal is in beroering. Zelfs na de vernietiging van Phazon en de verdorven wereld Phaaze b…
Meer informatie

Korting van 14%

7,52 € / maand

of 49,98 € 42,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

 • Voorschot: 0,00 €
 • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 6 maanden
 • Maandelijkse afbetaling: 7,52 €
 • Kredietbedrag: 42,99 €
 • Totaal te betalen bedrag : 45,12 €
 • Debetrentevoet: 18,15% en vast.
 • Jaarlijks kostenpercentage: 18,15%
 • Let op, geld lenen kost ook geld

 • Productomschrijving

Sluit je aan bij de elite van de Galactic Federation en bescherm het heelal in Metroid Prime: Federation Force, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze first-person sci-fi-shooter ontdek je een nieuw avontuur in het Metroid-universum en werk je lokaal of online samen met andere mariniers om bloedstollende coöperatieve missies te voltooien!

De Galactic Federation heeft je nodig! Het heelal is in beroering. Zelfs na de vernietiging van Phazon en de verdorven wereld Phaaze blijft de bedreiging van de Space Pirates voortbestaan. Als rekruut van de Federation Force, een elite-eenheid van de Galactic Federation, is het jouw taak om de verderfelijke Space Pirates uit te roeien. Hijs je in een gespecialiseerd gevechtspantser, ofwel een Mech, en reis af naar het verlaten Bermuda-stelsel om meldingen van verdachte activiteiten te onderzoeken, terwijl je je handige blaster gebruikt om vijanden op te ruimen die in de weg staan!

Land op gevaarlijke planeten en infiltreer basissen vol vijanden, los puzzels op in de omgeving en neem het op tegen dreigende buitenaardse levensvormen van alle soorten en maten in diverse missies. Wees op je hoede als enkele marinier of doe mee met een groep van maximaal vier spelers, lokaal of online, om de Space Pirates lik op stuk te geven!

Als je een compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) scant, kun je je Mech een fris uiterlijk geven door middel van verfbeurten, zodat je er stijlvol uit kunt zien als je het opneemt tegen de Space Pirates! Sommige amiibo maken je zelfs sterker in de strijd!

Vanaf 12 jaar. Spel bevat uitingen van geweld. Genre: schietspel. Nederlandstalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!