Spel Ride voor Xbox One

Bestelnummer: 0969125

Geleverd binnen E wekenRide is een unieke belevenis voor alle fans van de motorsport. De game biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren binnen 4 verschillende categorieën (Superbikes, Supersports, Naked en Historical Bikes) te ervaren. Rijd mee op verschillende circuits (stedelijk, landelijk en historisch) over de hele wereld van het motorracen en word een ware motorrijder! Deze game kwam tot stand dankzij een diepgaande samenwerking tussen de ontwikkelaar en alle toonaangevende fabrikanten uit de wereld v…
Meer informatie

8,93 € / maand

of 74,97 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 9 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 8,93 €
  • Kredietbedrag: 74,97 €
  • Totaal te betalen bedrag : 80,37 €
  • Debetrentevoet: 18,36% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,36%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Ride is een unieke belevenis voor alle fans van de motorsport. De game biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren binnen 4 verschillende categorieën (Superbikes, Supersports, Naked en Historical Bikes) te ervaren. Rijd mee op verschillende circuits (stedelijk, landelijk en historisch) over de hele wereld van het motorracen en word een ware motorrijder! Deze game kwam tot stand dankzij een diepgaande samenwerking tussen de ontwikkelaar en alle toonaangevende fabrikanten uit de wereld van de motorsport.

De game bevat uitgebreide mogelijkheden om je motor tot in het kleinste detail aan te passen, zowel qua uiterlijk als prestatie. Ook je racepiloot kan je helemaal aanpassen naar jouw voorkeur. De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar, het maakt dus niets uit of je een beginner of een expert bent. De game is bijzonder realistisch dankzij de artificiële intelligentie van de computergestuurde rijders, de animaties, het geluid en het verbeterde schademodel. Het spel beschikt ook over 3 verschillende camerastandpunten: helmet cam (alsof je op de motor zit, ideaal voor ervaren spelers), free cam (eerstepersoonsperspectief voor een volledige focus op het circuit) en third person view (derdepersoonsperspectief om van alle details van het spel te kunnen genieten).

De game heeft uitgebreide spelmogelijkheden: World Tour (maak een wereldkampioen van jouw beginnende piloot), Championship (competitie tussen 16 piloten verspreid over 3 of meer wedstrijden), Time Trial (verbeter het record op elk circuit), Track Day Challenge (haal zo veel mogelijk tegenstanders in binnen de tijd), Drage Race (kies de juiste instellingen en schakel op het juiste moment om zo snel mogelijk de finish te bereiken) en Endurance (1 motor, 1 circuit, 2 piloten. Wie is de snelste?). Speel met 2 spelers op hetzelfde scherm. Kan ook online gespeeld worden, tot 12 spelers (singleplayer: tot 16 motoren per circuit). Vanaf 3 jaar. Genre: racing. Meertalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!