Meer afbeeldingen

  • Spel Sonic Boom: Fire & Ice voor NINTENDO 3DS

Spel Sonic Boom: Fire & Ice voor NINTENDO 3DS

Bestelnummer: 0969262

Geleverd binnen E wekenBeheers de elementen en sprint door een spannend avontuur in Sonic Boom: Fire & Ice, een razendsnelle platformgame boordevol actie voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga op pad met Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Sticks om het op te nemen tegen Dr. Eggman en de gloednieuwe superschurk D-Fekt!

Sonic zit in de nesten. De halsstarrige Dr. Eggman heeft een krachtig element met de naam Ragnium ontdekt en hij gebruikt het om een leger razendsnelle robots te bouwen die de blauwe egel moeiteloo…
Meer informatie

8,75 € / maand

of 49,98 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 6 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 8,75 €
  • Kredietbedrag: 49,98 €
  • Totaal te betalen bedrag : 52,50 €
  • Debetrentevoet: 18,49% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,49%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

Beheers de elementen en sprint door een spannend avontuur in Sonic Boom: Fire & Ice, een razendsnelle platformgame boordevol actie voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga op pad met Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Sticks om het op te nemen tegen Dr. Eggman en de gloednieuwe superschurk D-Fekt!

Sonic zit in de nesten. De halsstarrige Dr. Eggman heeft een krachtig element met de naam Ragnium ontdekt en hij gebruikt het om een leger razendsnelle robots te bouwen die de blauwe egel moeiteloos kunnen inhalen! Alsof dat nog niet erg genoeg is, is D-Fekt - een van de robots van Dr. Eggman - op hol geslagen en slaat hij de boel kort en klein! Sonic en zijn vrienden moeten hun krachten bundelen en de vrede op het eiland Ragna Rock herstellen.

Gebruik de kracht van vuur en ijs om Sonic en zijn vrienden door een gloednieuwe wereld vol gevaren, wonderen en - uiteraard - loopings te loodsen. Door een gloeiend heet of ijskoud aura te gebruiken kan Team Sonic bevroren hindernissen laten smelten en over water heen sprinten. Op die manier wordt er een extra strategische dimensie toegevoegd aan de vliegensvlugge actie. Met een aantal gadgets en unieke eigenschappen kun je je actieradius nog groter maken: slinger over ravijnen heen met de Enerbeam, gebruik Sonics Air Dash om de zwaartekracht te tarten en door vijanden heen te beuken.

Je kunt tijdens het spelen van personage wisselen en gebruikmaken van de unieke vaardigheden van iedere held. Sprint door het level als Sonic, suis door de lucht met Tails of gebruik de brute kracht van Knuckles om vijanden omver te kegelen. Verder heeft Amy een hamer en Sticks een boemerang. Daarmee kun je het terrein aanpassen of doelwitten van een afstand raken.

Vanaf 3 jaar. Genre: actie, avontuur, platform. Nederlandstalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!