Meer afbeeldingen

  • Spel Tom Clancy's The Division voor Xbox

Spel Tom Clancy's The Division voor Xbox

Bestelnummer: 0969199

In voorraad

Geleverd binnen 2-3 werkdagen

24h levering mogelijkNew York, vandaag. Een ongeëvenaarde pandemie heeft de stad getroffen tijdens de drukte van Black Friday. Een voor een vallen de basisvoorzieningen uit. Binnen enkele dagen, verstoken van voedsel en water, stort de samenleving compleet in. Jij bent onderdeel van The Division, een autonome eenheid van tactische agenten die zijn opgeleid om onafhankelijk van elkaar te opereren. Jouw missie: bescherm dat wat resteert en zorg voor hoop.

In de Dark Zone tref je een vijandige omgeving waarin je het r…
Meer informatie

Korting van 27%

8,76 € / maand

of 79,98 € 57,99 € contant

Koop vandaag, betaal in kleine bedragen per maand

  • Voorschot: 0,00 €
  • Duur van het contract verkoop op afbetaling: 7 maanden
  • Maandelijkse afbetaling: 8,76 €
  • Kredietbedrag: 57,99 €
  • Totaal te betalen bedrag : 61,32 €
  • Debetrentevoet: 18,38% en vast.
  • Jaarlijks kostenpercentage: 18,38%
  • Let op, geld lenen kost ook geld

  • Productomschrijving

New York, vandaag. Een ongeëvenaarde pandemie heeft de stad getroffen tijdens de drukte van Black Friday. Een voor een vallen de basisvoorzieningen uit. Binnen enkele dagen, verstoken van voedsel en water, stort de samenleving compleet in. Jij bent onderdeel van The Division, een autonome eenheid van tactische agenten die zijn opgeleid om onafhankelijk van elkaar te opereren. Jouw missie: bescherm dat wat resteert en zorg voor hoop.

In de Dark Zone tref je een vijandige omgeving waarin je het risico loopt oog in oog te komen met machtige vijanden en deserteurs. Maar de kostbare buit die je er vindt, is de moeite waard. Jij bepaalt wie je vertrouwt. Neem je het samen met andere agenten op tegen de vijanden of deserteer je om je te storten op de genadeloze PvP-gevechten met andere spelers?

Als je zelf voor de buit gaat, moet je oppassen: je staat dan te boek als een deserteur en krijgt een prijs op je hoofd die onweerstaanbaar is voor de rest van de spelers in de Dark Zone. Genre: actie. Spel bevat uitingen van geweld. Vanaf 18 jaar. Meertalige versie.

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!