< Terug naar Hifi & multimedia

Navigatie

(9 producten)

9 producten in categorie "Navigatie" passen bij uw selectie
Sorteer de artikelen volgens:

Een betaalbare gps: uw bondgenoot onderweg

Is uw oriëntatiegevoel belabberd? Rijdt u vaak lange afstanden, in binnen- en buitenland? Dan is een gps uw beste bondgenoot. Een navigatiesysteem brengt u moeiteloos van a naar b, en voorkomt dat u verdwaalt en nodeloos tijd verliest onderweg. Bij Unigro vindt u gps-toestellen van de beste merken, inclusief TomTom en Navman.

Gps van TomTom

Met een gps van TomTom raakt u sneller op uw bestemming. Er zijn verschillende soorten navigatiesystemen, voor elk type gebruiker. Met een klein of groot scherm. Basic of met geavanceerde snufjes. Met of zonder bluetoothverbinding. De gemene deler? Ze zijn allemaal handig en performant, én u koopt ze betaalbaar bij Unigro!

Gps van Navman

Kiest u voor Navman, dan kiest u voor een voordelig gps-systeem. Op het grote scherm kunt u nauwkeurig uw route volgen en via Lifetime kaart updates geniet u gratis van de meest recente kaarten.

Dashcam: een extra paar ogen

Met een dashcam of dashboardcamera registreert u het verkeer vóór u. Gaat er iets fout onderweg? Dan hebt u harde bewijzen – handig bij discussies over een ongeval. Files vermijden? De kortste weg vinden? Copiloot Unigro gidst u veilig en gezwind naar uw bestemming!

Geld nodig

Zeg JA tegen uw kleine en grote plannen, met een interessante, snelle en discrete lening
Let op, geld lenen kost ook geld.
Geld nodig

Catalogus

In de catalogus van Unigro vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsartikelen tegen onweerstaanbare prijzen.
Vraag nu uw catalogus aan!